Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Arjantin Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 387864" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">ARJANTİN USULÜ SEBZE ÇORBASI</span> </strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 su bardağı tavuk suyu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 havuç (kazınıp iri zar biçimi doğranmış) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı kereviz rendesi </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 tatlı kaşığı tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay kaşığı karabiber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kahve kaşığı hindistancevizi </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 yumurtanın sarısı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>250 gr (1 su bardağı) krema </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>Arjantin usulü sebze çorbasını, kızarmış ekmekle servis edebilirsiniz. </strong></p><p><strong>Büyük bir tencerede yağı orta ateşte eritiniz. Yağ kızınca tencereyi ateşten alıp, unu ekleyerek pürtüksüz bir bulamaç yapınız. Ağır ağır, kabarcıklar oluşmamasına dikkat ederek, tavuk suyunu katınız. Havuç, kereviz rendesi, tuz, biber ve hindistancevizi ekleyip, karıştırınız. </strong></p><p><strong>Tencereyi yeniden ateşe oturtup, çorbayı sürekli karıştırarak kaynatınız. Çorba kaynayınca ateşi kısıp, tencerenin kapağını kapatarak, çorbayı 30 - 35 dakika, sebzeler iyice yumuşayana kadar pişiriniz. </strong></p><p><strong>Bu arada küçük bir kasede yumurta sarılarını ve kremayı, bir çatalla iyice karıştırınız. </strong></p><p><strong>Yumurta sarısı - krema karışımını çorbaya ekleyip, sürekli karıştırarak 5 dakika daha, çorba kalınlaşıp pürtüksüz olana kadar pişiriniz. (Çorbanın bu sırada kaynamamasına dikkat ediniz.) </strong></p><p><strong>Tencereyi ateşten alıp, çorbayı ısıtılmış servis kaselerine boşaltarak, servis ediniz.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 387864, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]ARJANTİN USULÜ SEBZE ÇORBASI[/COLOR] [LIST] [*]30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı [*]2 çorba kaşığı un [*]5 su bardağı tavuk suyu [*]1 havuç (kazınıp iri zar biçimi doğranmış) [*]2 çorba kaşığı kereviz rendesi [*]1 tatlı kaşığı tuz [*]1 çay kaşığı karabiber [*]1 kahve kaşığı hindistancevizi [*]4 yumurtanın sarısı [*]250 gr (1 su bardağı) krema [/LIST] Arjantin usulü sebze çorbasını, kızarmış ekmekle servis edebilirsiniz. Büyük bir tencerede yağı orta ateşte eritiniz. Yağ kızınca tencereyi ateşten alıp, unu ekleyerek pürtüksüz bir bulamaç yapınız. Ağır ağır, kabarcıklar oluşmamasına dikkat ederek, tavuk suyunu katınız. Havuç, kereviz rendesi, tuz, biber ve hindistancevizi ekleyip, karıştırınız. Tencereyi yeniden ateşe oturtup, çorbayı sürekli karıştırarak kaynatınız. Çorba kaynayınca ateşi kısıp, tencerenin kapağını kapatarak, çorbayı 30 - 35 dakika, sebzeler iyice yumuşayana kadar pişiriniz. Bu arada küçük bir kasede yumurta sarılarını ve kremayı, bir çatalla iyice karıştırınız. Yumurta sarısı - krema karışımını çorbaya ekleyip, sürekli karıştırarak 5 dakika daha, çorba kalınlaşıp pürtüksüz olana kadar pişiriniz. (Çorbanın bu sırada kaynamamasına dikkat ediniz.) Tencereyi ateşten alıp, çorbayı ısıtılmış servis kaselerine boşaltarak, servis ediniz.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Arjantin Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top