YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Nsn 2022 #1 Bugün nöbetçiyim ve koridorlarda dolasirken sınıflardan birinin 3 boyutlu deyimleri ilgili çalışmaları korodordaki boş alanda sergiledikleri gördüm. Koni oldukça ilginç. Meslektaşlara ve çocukları ile evde yaratıcı drama çalışmaları yapan ebeveynlere fikir olsun diye resimlerini çektim
Bugün nöbetçiyim ve koridorlarda dolasirken sınıflardan birinin 3 boyutlu deyimleri ilgili çalışmaları korodordaki boş alanda sergiledikleri gördüm. Koni oldukça ilginç. Meslektaşlara ve çocukları ile evde yaratıcı drama çalışmaları yapan ebeveynlere fikir olsun diye resimlerini çektim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Nsn 2022 #2 Meğer bir çok alanda sergiler varmış. Bunlar da icatlar sergisi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Nsn 2022 #4 Çok hoş ya. Kızımında kreşinde bu tür çalışma var bizimkiler küçük olduğu için resim yapıyorlar ve düşüncelerini söylüyorlar. Deyimlerin anlamını açıklamak için.
Çok hoş ya. Kızımında kreşinde bu tür çalışma var bizimkiler küçük olduğu için resim yapıyorlar ve düşüncelerini söylüyorlar. Deyimlerin anlamını açıklamak için.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Nsn 2022 #5 cok güzel calismalar gercekten harika
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Nsn 2022 #6 Bunların tek tek resimlerini çekip daha anlaşılır şekilde yayınlayacağım. Drama etkinliklerinde çok işe yarayacaktır.
Bunların tek tek resimlerini çekip daha anlaşılır şekilde yayınlayacağım. Drama etkinliklerinde çok işe yarayacaktır.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Nsn 2022 #7 YoRuMSuZ dediki: Bunların tek tek resimlerini çekip daha anlaşılır şekilde yayınlayacağım. Drama etkinliklerinde çok işe yarayacaktır. Genişletmek için tıklayın... bencede güzel olur
YoRuMSuZ dediki: Bunların tek tek resimlerini çekip daha anlaşılır şekilde yayınlayacağım. Drama etkinliklerinde çok işe yarayacaktır. Genişletmek için tıklayın... bencede güzel olur