• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2017 Modası Yelekler

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Bu sezonun en trend parçaları yeleklerdir. Kolsuz ceket olarak da adlandırılan yelekler doğru kullanıldığı takdirde hem trendlere uygun bir görünüm yakalanmış olur. Hem de doğru bir kombin yaptığınız takdirde ideal görüntüyü de yakalamış olursunuz.

2017-modasi-yelekler.jpg


Yeleklerle kombin yaparken tercih edebileceğiniz birçok alternatif bulunmaktadır. Bu alternatifler arasında pantolonlar, etekler yer almaktadır. Kolsuz yeleklerde bu sezon özellikle keten ve süet olanları ön plana çıkmaktadır. Bu yeleklerin doğru kombinlenmesi için renk uyumunun doğru yapılması çok önemlidir.

Yeleklerle Kombin Nasıl Yapılır?
Özellikle süet yeleklerde kahve ve taba rengi en çok kullanılan renktir. Bu renk bir yeleğin içine tercihi edilecek olan en güzel renk beyaz ve kemik rengi bluzlerdir. Siyahta yine yeleklerde çok kullanılan bir renktir. Siyah yeleklerin içine birçok farklı renk tercih edilebilir. Ancak en güzel yakışan renkler bu sezonun trendi uzay grisidir. Renkli süetlerde ise içine tercih edilecek olan renklere bilhassa dikkat edilmelidir. Renkli yelek tercihlerinde içe tercih edilen bluz yeleğin pastel rengi olursa daha ideal bir görüntü oluşturulacaktır. Şayet yelek pastel bir renkse o halde ya daha açık bir ton tercih edilmeli ya da beyaz veya kemik rengi bluzler tercih edilmelidir.

yeleklerle-kombin-nasil-yapilir.jpg


Yeleklerle kombin yaparken tercih edilecek parçaların başında pantolonlar gelmektedir. Kot pantolonlar yeleklerle kullanılabilecek parçalardır. Ancak özellikle deri taytlar yeleklerle tercih edilebilecek olan en ideal parçalardır. Çünkü süet ve deri birbirini çok güzel tamamlamaktadır.

yeleklerle-kombinlenen-pantolonlar.jpg


Yeleklerle yapılacak kombinlerde eteklerde tercih edilebilir. Süet ve derinin uyumundan ötürü tercih edilecek ilk model şüphesiz deri etekler olmaktadır. Deri eteklerin haricinde pileli eteklerde yeleklerle tercih edilebilecek parçalardır. Ancak midi boy eteklerin yeleklerle kullanılması boyu keseceğinden mini eteklerle yeleklerin kullanılması daha doğru olacaktır. Kloş eteklerse yeleklerle kullanılmamalıdır. Çünkü yelekler düz kesimlidir. Kloş etekler ise çanak misali geniştir. Yeleğin etek üzerine düz bir şekilde iniyor olması eteğin çanak yapısına hasar verecektir.

Yeleklerle bir araya getirilebilecek bir başka parça ise şortlardır. Yeleklerle şort kullanıldığında şort altına ya diz üstü çorap tercih edilmeli ya da külotlu çorap kullanılmalıdır.
 
Top