• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2016 Erkek Saç Modelleri - 2016 Erkek Saç Stilleri

Mc_ÖRGE

Kaptan
Özel üye
2016 Erkek Saç Modelleri - 2016 Erkek Saç Stilleri

Erkekler için saç modeli ve saç kesimi, stillerini tamamlayan ve destekleyen en önemli noktalardan biri. Kadınlara göre daha sık saç kestirmeleri, saç şekillendirerek fazla model yapamamaları gibi konulardan dolayı erkekler için saç modeli belirlemek ve buna uygun kesim yaptırmak pek de kolay değil. 2015 yılında birçok farklı erkek saç modelini gördük ve 2016 yılında da bu saç modellerinde oldukça değişim olacağını söyleyebiliriz!

Erkekler için saç modası oldukça sık değişmese de artık kesimlerden dolayı ortaya çıkan saç modellerindeki farklılıklardan dolayı erkek saç modası hızlı bir değişim içerisinde. Aynı zamanda erkek saç bakımı ve saç şekillendirme konusunda daha meraklı olup fazla önem göstermeye başlayan erkekler, saç modeli konusunda daha araştırma içerisindeler. Bu yazımızda da saç stilinizi belirlemenize yardımcı olacak, 2016 yılında sıkça göreceğimiz saç modellerinden bahsetmek istedik!

Birden fazla saç boyu ve kusursuz saç kesimi!

Bizim bu saç kesimini en iyi anlattığını düşündüğümüz ifadeler bunlar. Erkeklerde genellikle farklı boylarda saç kesimi görmek biraz zor. Bunun sebebi de özellikle türk erkeklerinin saç kesimi konusunda biraz kolaya kaçması, saç kesim makinası kullanılması gibi sebepler yatıyor. Ancak 2016 yılında erkek saç modasının önemli detaylarından biri farklı saç

erkek-sac-02.JPG


erkek-sac-03.JPG


erkek-sac-04.JPG


erkek-sac-05.JPG


Ne olacak erkeklerin bu uzun saç merakı! Her erkeğin hayatında bir dönem uzun saçlı olduğunu birçok erkekten dinliyoruz. Uzun saçın yakıştığı erkeklere de 10 üzerinden 10 puan yolluyoruz. Erkeklerde saç uzatmak bu kadar çok seviliyorken 2016 erkek saç modasında uzun saçlı erkeklerden bahsetmemek olmaz. 2016 erkek saç modasında uzun saçlı erkekleri farklı boylardaki saç kesimleri, uzun saçlarını farklı bağlama şekilleri ile göreceğimizi şimdiden söyleyelim!

erkek-sac-06.JPG



Kontrollü ve düzenli saçlar!

Bir erkeğin saçlarına verdiği önem aslında stiline verdiği önemin de göstergesi. Evet erkeklerde dağınık saçı da çok seviyoruz ancak iyi taranmış ve şekil verilmiş bir erkek saçına da hangi kadın karşı koyabilir! 2016 yılının erkek saç modasına göreceğimiz saç modellerinden biri de kusursuz taranmış ve şekillendirilmiş, dize getirilmiş saçlar! Özellikle kısa erkek saç modelleri için bu düzeni sağlamak oldukça kolay diyebiliriz. Saçlarınızı kontrol altında tutmak için hafif bir şekillendirici kullanmanızda yarar var.

Bu kadar kontrol yeter! Tıpkı şampuan reklamlarındaki gibi erkeklerin saçlarını okşamaktan tüm kadınlar memnun diyebiliriz! Haliyle saçları biraz dağıtın ve özgür bırakın!

erkek-sac-07.JPG


erkek-sac-08.JPG


erkek-sac-09.JPG


erkek-sac-01.JPG


 
Top