2015 İlkbahar/Yaz Erkek Moda Trendleri !

LâL

ღ GALATASARAY ღ
tcB02Q9.jpg

2015 ilkbahar/yaz erkek moda trendleri !

Londra ve Milano'da düzenlenen 2015 erkek kıyafetlerini tanıtan moda haftalarında gözümüze çarpan detaylar, önümüzdeki sene ön planda olacak birkaç trendin habercisi.

Erkek stilinde hangi trendlerin geçmişten günümüze dönüş yaptığını ve hangilerinin yeni ortaya çıktığını sizler için inceledik.

Eğer erkek modasında önümüzdeki yaz sezonunda ön planda olacak trendlerden haberdar olmak ve eşinize ya da sevgilinize 2015 ilkbahar-yaz erkek modası trendleri hakkında yardımcı olmak istiyorsanız bu trendlere mutlaka bir göz atın !
 
Son düzenleme:

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Londra moda haftasında beyaz renk neredeyse tüm koleksiyonlara damgasını vurdu.

Öne çıkan beyaz ayakkabı, beyaz tişört, beyaz takım elbiseler, masumane görünüşün erkek stilindeki yansımasını gösteriyor.

Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire ve Lou Dalton tasarımlarında beyaz rengin ön plana çıktığını ve 2015 erkek ilkbahar yaz modasının odak noktalarından biri olduğunu görebiliyoruz.

uou4fRw.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
2015 ilkbahar-yaz modasının en belirgin trendlerinden biri Milano moda haftasında kendini gösteriyor. Milano moda haftasında kat, kat kombinlenen tasarımlar erkek stilinin kilit noktası.

Farklı renkler ve dokuları kombinleyerek hareketli canlı bir görünüm yaratır. Önümüzdeki ilkbahar-yaz sezonunda tişörtleriniz ince triko ve montlarınızın altından dışarı sarktığında düzeltmeye çalışmayın!

Calvin Klein, N°21, Moncler Gamme Bleu ve Andree Pompillio katmanlı kombinleri podyumda yoğun olarak kullanan isimlerden.


LnkoPru.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Eğer etrafınızda skinny jean giyen erkeklerden sıkıldıysanız 2015 ilkbahar-yaz modası sizi sevindirecek yeniliklerle geliyor !

2015 Londra moda haftasında görülen bol pantolon trendi erkek giyimine damgasını vuruyor.

İlham kaynağını 70'lerden alan bu trendi vintage stille kombinlemekten çekinmeyin.
Bacak kısmı ve paçaları geniş pantolonlar J.W. Anderson, Oliver Spencer, Agi&Sam, Topman Design ve James Long defilesinde karşımıza cıkıyor.

RErRFm6.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
2015 İlkbahar-Yaz erkek moda haftasında canlı renkler ön plana çıkan detaylardan biri.

Milano moda haftasında podyumda sergilenen tasarımların canlı renkleri herkesin beğenisini kazandı.

Dsquared2, Katie Eary, Boglioli ve Etro podyumda cüretkar renkler kullanmayı tercih eden isimler.

8qOLi8i.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
2015 ilkbahar/yaz erkek moda haftasının en ilginç trendlerinden biri erkek giyimine damga vuran pembe renkti.

Milano moda haftsasında büyük bir sıçrama yaşayan pembe erkek giyiminde oldukça geniş bir yelpazeye sahip.

Tasarımcılar erkek giyiminde uzun zamandır pembeye yer veriyor olsalar da Versace ve Jil Sander bu kez daha cesur bir tavır sergiliyor.

Versace gibi Etro da açık ve canlı pembe takım elbiselere yönelirken diğer markalar pembenin daha yumuşak tonlarını kullanıyor.


sTpiAcY.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Milano moda haftasında kendini gösteren trendlerden biri de takım elbiselere uyumlu kravat seçimleriydi.

Marc Jacobs ve Salvatore Ferragamo'dan Gieves&Hawkes'a ve Duchamp'a kadar neredeyse tüm markalar kravatları gömleklerle uyumlu renklerde kombinlemişti.

Şık ve zarif bir stil yaratmak istiyorsanız bu yeni trendi tercih etmelisiniz.


4mKiqZj.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Çizgili kazaklar Londra moda haftasında ön plana çıkıyor.

2015 ilkbahar/yaz koleksiyonlarında yoğun olarak kullanılan çizgili süveterler, 2015 bahar modasının yıldızı olmaya aday.

Tasarımlarda kullanılan dikey ya da yatay çizgiler gelecek senenin en büyük trendlerinden biri olacak.

Jonathan Saunders, James Long, Pringle of Scotland, Missoni ve Richard Nicoli gibi birçok markanın tasarımlarında çizgi trendine rastlıyoruz.


FYdbwif.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Mavi de pembe renk gibi 2015 ilkbahar ve yaz sezonlarına damgasını vuran renklerden biri.

Marc Jacobs ve Versace mavinin canlı tonlarını kullanırken, Baştan aşağı mavi ve tonlarında seçilen kombinler görmeye hazır olun!


B7JMoIf.jpg
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Denim trendi hiçbir zaman modanın arka planında kalmadı. Milano moda haftasında da oldukça yoğun bir şekilde kullanılan denim kumaşlar 2015 ilkbahar/yaz sezonunda önemli bir rol oynuyor.

Yalnızca pantolonlarda kullanılmayan denim, ceketlerde de karşımıza çıkıyor.

Moda haftası boyunca Bally, James Long, Tom Ford ve Prada koleksiyonlarının önemli bir parçası olan denim trendi her zaman favorimiz olacak.


0mefL4b.jpg
 
Top