2011 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor?

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
20112.jpg



Bu yıl burcunuzda hangi değişimler yaşanacak? Siz bu değişimlerden nasıl etkileneceksiniz? Astrolog Ümran Ensari burcunuzun 2011 genel değerlendirmesini yapıyor….

Koç

Bu yılın en şanslı burçlarından biri de sizin burcunuz olacak. Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter 23 Ocak 2011′den, 4 Haziran'a kadar burcunuzda kalarak size destek olacak. Bu dönemde her bakımdan şanslı olacaksınız. Bu arada kilo almaya da eğilimli olabilirsiniz. Beslenmenize dikkat.

Marttan itibaren burcunuza geçiş yapacak olan Uranüs ise sizi biraz daha cesaretli ve cüretkâr yapabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Aslında hayatınızda gelişiminiz için gereken değişimleri yapmaya da büyük ölçüde hazır olacaksınız.

4 Hazirandan sonra ise Jüpiter sizi parasal konularda destekleyecek. Amaharcamalarınıza dikkat edin.

Satürn'ün ilişkiler konusunda zorlayıcı etkilerini ise yıl boyu hissetmeye devam edeceksiniz.

İlişkilerinizi ciddiye alacak artan sorumluluklar nedeniyle üzerinizde baskı hissedeceksiniz. Bu baskı karşı taraftan, eşinizden veya ortağınızdan da gelebilir. Bu dönemde ilişkilerinizle ilgili yeni yapılanmalara gidebilirsiniz.

Nisan ayında balığa geçen Neptün ise sizi ruhsal anlamda etkileyecek. Rüyalar ve sezgiler aracılığıyla içinize doğan pek çok şey gerçek olabilir. Karamsarlıktan uzak kalmanız gereken bir dönem.

Plüton ise hedefleriniz konusunda artık bazı şeylerin değişmesi gerektiğini işaret ediyor. Bu değişimi yapabilmeniz için gerekli şartlar oluşmaya devam edecek. Ama içinizden yükselen gerginliği azaltmak için sporu ya da sanatsal faaliyetleri deneyebilirsiniz.

Bu yıl, aileniz, işiniz, yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitiminiz ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeler de hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Boğa

Hazirandan itibaren her konuda şansınız açılıyor.

Bu yılın ilk yarısında içsel olarak aradığınız sorulara cevap bulabilir ve manevi açıdan zenginleştiğinizi hissedebilirsiniz.

Uranüs'ün Mart ayında Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, gizli kalmış veya farkında olmadığınız konularla ilgili şaşırtıcı bilgiler öğrenebilir, bilinç düzeyinde aydınlanmalar yaşayabilirsiniz.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Nisan ayında sosyal hayatınıza girecek gruplar ve kişiler, sanat konularıyla ilgili, yaratıcılığı, hayal gücü, oldukça yüksek ve ruhsal yönden güçlü olabilirler.

Mistik konulara olan ilginizin de artacağı bu dönemde arkadaşlarınızla ilgili hayal kırıklıkları, aldanmalarla karşılaşabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı hiç de tanımamış olduğunuzu bile düşünebilir bazı arkadaşlarınızla veya gruplarla artık görüşmeniz mümkün olmayabilir.

4 Haziran'dan itibaren ise Jüpiter size bolluk ve şans vaat ediyor. Her konuda şansınız açık olabilir. Ancak bu dönemde kilo problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

Plüton ise size geçen yıl da olduğu gibi yabancı ülkeler, eğitim, hukuk, uzun yolculuklarla ilgili alanların hayatınızda etkileyici değişimler yaşamanıza neden olacağını işaret ediyor. ayat felsefenizi değiştirme zamanı.

Bu yıl yakın çevrenizi, eğitiminizi, iletişiminizi etkileyen gelişmelerin yanı sıra maddi konularda da meydana gelecek değişimler hayatınızda önemli rol oynayabilir.

İkizler

Bu yıl yepyeni çevreler edinecek, işle ilgili kazançlarınızı arttıracaksınız.Bu yılın ilk yarısında Jüpiter ve Uranüs soysal hayatınızla ilgili alanı etkileyecek.

Dost ve arkadaş çevrenizin genişlemesi, sosyal hayatınızda beklenmeyen gelişmelerin görülmesi mümkün. Oldukça değerli kişilerle tanışabilir veya son derece sıra dışı kişi ve gruplarla birlikte olabilirsiniz.

Gelişmeler meslek hayatınızı geleceğe dair umutlarınızı çok olumlu etkileyebilir. Hiç beklemediğiniz anda gelebilecek şans ve fırsatları kaçırmayın. Bu dönemde dostlardan da çok destek göreceksiniz.

Nisan'dan itibaren kariyer hayatınızda hayalleriniz ve idealleriniz önemli bir rol oynayabilir. Oldukça yaratıcı olacak ve hayalinizdeki işi yapabileceksiniz.

Fakat kararlı olmanız ve güvenilir bir danışman bulmanız gerekiyor. Çünkü iş konusunda aldanmalar ve hayal kırıklıklarına açıksınız. Yine bu dönemde devam eden işinizle ilgili çözülmeler ayrılıklar da olabilir. Beklentileriniz çok yüksekse eğer hayal kırıklıkları da gelebilir.

4 Haziran'dan itibaren manevi anlamda aradığınız cevaplar içinizden yükselebilir. İnancınızı ne kadar yüksekse gelecek olan ilahi yardım da o kadar da yüksek olacak. Bazı şeyleri ben yapacağım demekten vazgeçebilir kendinizi ilahi güce teslim edebilirsiniz.

Yıl boyunca çocuklar, aşk hayatınız, mutluluğunuzu ilgilendiren konular ve yaratıcı yeteneklerinizle ilgili konularda Satürn'ün baskısını hissedeceksiniz. Ama korkmayın bu, bir çocuk sahibi olmanız anlamına gelebileceği gibi aşk hayatınız veya mutluluğunuzu ilgilendiren konularda daha ciddi adımlar atmanızı da işaret edebilir.

Aşk ilişkinizi daha resmi bir hale getirmek isteyebilir, çocuklarınızla ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Artık sizi eğlendiren konularda da eski alışkanlıklarınızdan sıkılabilir ve yeni bir arayış içine girebilirsiniz.

Bu yılın genelinde maddi ve kişisel anlamda etkileyici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç

Yıl boyunca sürpriz gelişmeler ve fırsatlar, kariyerinizi ve sosyal hayatınızı olumlu etkiliyor.

Bu yıl kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmelere ve fırsatlara açıksınız. Özellikle yılın ilk yarısında karşılaşacağınız fırsatları değerlendirebilir ve önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ise dost ve arkadaş çevrenizin genişlemesi, sosyal hayatınızla ilgili şans ve fırsatların gelecek beklentilerinizi etkilemesi mümkün. Oldukça değerli kişilerle tanışabilir, onlar sayesinde meslek hayatınızda ilerleyebilirsiniz. Bu dönemde dostlardan da çok destek göreceksiniz.

Bu yıl da eviniz ailenizi gibi konularda Satürn' den etki almaya devam edeceksiniz. Aile bireyleriyle ilgili yeni sorumluluklar alabilir aileden birinin kısıtlayıcı ve baskılayıcı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Aile hayatınızla ilgili eski alışkanlıklarınızı değiştirmek zorunda kalacağınız bir dönem.Nisan'da Neptün'ün etkisiyle, yabancılar, akademik konular ve yurtdışı bağlantılı işler ve uzun seyahatler önem kazanabilir. Bu konularla ilgili yeni arayışlar içine girebilir, mistik öğretilerle ilgilenebilir, sezgisel konularda yeteneklerinizin arttığını farkedebilirsiniz. Bu arada yabancılar ve yolculuklarla ilgili konularda bazı hayal kırıklıkları olabilir dikkatli olun.

İlişkilerinizle ilgili bir süredir yaşadığınız zorlanmalar bu yıl da devam edecek. Kopmalar, ayrılıklar olabileceği gibi çok etkileyici kişiler vasıtasıyla yepyeni ilişkiler içine de girebilirsiniz. Evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili yeniden bir yapılanma sürecindesiniz.

Aslan

Yurt dışına gidebilir, işinizde terfi edebilir, yurt dışından biriyle sürpriz bir ilişki kurabilirsiniz.

2011 yılının ilk yarısında Jüpiter ve Uranüs'ün desteğiyle yabancılarla iletişim, yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, yayıncılık, hukuk ve seyahatler konularında birçok sıra dışı fırsat ve sürprizler sizi bekliyor. Bu konuda pek çok imkân kapınıza gelebilir, bunları değerlendirmeye hazırlıklı olun.

Yılın ikinci yarısında ise kariyeriniz, işiniz, hedeflerinizle ilgili sürpriz gelişmelere ve fırsatlara açıksınız. Bu tarihlerden itibaren daha fazla toplumun gözü önünde olabilir, toplum içinde değerli sayılan kişilerden destek görebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli gelişmeler sizi bekliyor.

Satürn ise bu yıl da yakın çevreniz ve iletişiminizle ilgili konuları etkiliyor.
Bu konularda daha fazla sorumluluk alabilir, yakın çevreden birinin baskısıyla karşılaşabilirsiniz.

İletişim kurma biçiminizle ilgili alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken bir yıl. Nisan'dan itibaren Neptün ortaklaşa gelirlerinizle ilgili alanda olacak.

Ortaklaşa işlerle ilgili hayallerinizin ve ideallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yalnız borçlar-alacaklar, kredi, sigorta, miras gibi konularda dikkatli olmalısınız. Yanılgılara ve hayal kırıklıklarına açıksınız.

Rüyalarınızın ve sezgilerinizin arttığı bir dönem.

Başak

Sizi bunaltan etkilerden kurtuluyorsunuz. Aradığınız destekler sürpriz bir şekilde karşınıza çıkacak.

Bu yıl sizin için baskılardan kurtulma yılı olacak. Satürn'ün bunaltıcı ve baskılayıcı etkisi sizden uzaklaşıyor.

Yılın ilk yarısında eşinizin parası, ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konularda türlü fırsat ve şans kapınızda olacak.

Bu yıl yatırım yapmayı düşündüğünüz konularda tek başına hareket etmekten çok başkalarıyla ortaklaşa çalışmanız daha yararınıza olabilir. Kişisel gelirlerinizle ilgili ise biraz kısıtlanacağınız bir dönemdesiniz. Bu yıl daha çok başkalarına çalışabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ise yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, seyahatler, hukuk ve felsefe gibi alanlarda şans ve fırsatlar sizin yanınızda olacak.

Kişisel ve ruhsal gelişim için çeşitli eğitimler alabilir hayata geniş bir pencereden bakabilirsiniz.

Nisan ayından itibaren ise özellikle ilişkiler konusunda Neptün'ün etkisi altında olacaksınız. İdealinizdeki partneri bulmak için çabalayabilir, bu konuda hayal gücünüzü harekete geçirebilirsiniz.

Ortaklıklar konusunda ise dikkatli olmanız gereken bir dönem. Yapacağınız anlaşmalarla ilgili yanılgılara açıksınız. Bu yıl sosyal hayatınız, kariyeriniz, aileniz, çocuğunuz veya aşk hayatınıza ilgili etkileyici gelişmelere açık olacaksınız.

Terazi

İlişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler ve fırsatlar sizi bekliyor. Sürpriz evlilikler yapabilirsiniz.

Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, 4 Haziran'a kadar ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında size şans getirecek. Bu dönemde ikili ilişkilerinizle ilgili her bakımdan şanslı olacaksınız.

4 Haziran'dan sonra ise başkalarından beklediğiniz destekler ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konularda şansınız artıyor. Bu dönemde kredi- borç gibi konularda sorunlarınız varsa bunların kolayca çözümlenmesi söz konusu olabilir.

Satürn'ün burcunuz üzerindeki etkisi bu yılda devam edecek. Sorumluluklar, disiplin, sabır,çok çalışma gibi konular yüzünden kısıtlanıyor ve üzerinizde baskı hissediyorsunuz.

Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken bir dönemde olduğunuzu anlamalı ve gereken sabrı göstermelisiniz. Sonuçta çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız.

Mart ayından itibaren ilişkilerinizle ilgili ilginç gelişmeler olabilir ve yepyeni bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Veya daha fazla özgürlük arayışına gidebilir sonucunda da sorunlu bir ilişkiniz kopma aşamasına gelebilir.

Nisan ayında balığa geçen Neptün ise sizi sağlık, çalışma hayatı gibi konularda etkileyecek. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, hayal gücünüzü harekete geçirebilir kendinize yeni çalışma alanları veya günlük uğraşlar bulabilirsiniz. Bunlardan para da kazanabilirsiniz.

Ayrıca başkalarına yardım amaçlı çalışmaların içinde yer alabilir, gününüzün çoğunu bu işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bu dönemde sağlık konuları da sizi meşgul edebilir.

Plüton ise ev ve aile ile ilgili konularda sizi zorluyor olabilir. Ailede yaşlı kişilerin sorunlarıyla uğraştırıyor olabilir. Aile içi gelişmeler etkileyici olabilir, bu durum gerginliklere neden olabilir.

İçinizden yükselen gerginliği azaltmak için sporu ya da sanatsal faaliyetleri deneyebilirsiniz.

Bu yıl, aileniz, işiniz, yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitiminiz ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeler de hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Akrep

İş yerinizi, ekibinizi büyütebilir, yeni çalışma ortamları bulabilir, ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu yılın ilk yarısında çalışma ortamınız, günlük hayatınızla ilgili kendiniz daha iyi hissedeceğiniz şartlara sahip olacaksınız. Sağlığınızla ilgili konularda da sorunlarınızı çözme fırsatı bulabilirsiniz.

Uranüs'ün Mart ayında Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, beklenmedik gelişmeler olabilir. Çalışma ortamınızı değiştirebilir veya günlük hayatınızla ilgili ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Nisan ayında ise aşk hayatınız, yaratıcı yetenekleriniz, çocuklarla ilgili konularda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve sanatsal yeteneklerinizin yükseldiği bir dönem.

Bu dönemde sanatçılar, mistik kişiler veya ruhsal yönden güçlü kişiler hayatınıza girebilir ve duygusal yönden sizi etkileyebilir. Veya âşık olduğunuz kişiyi çok fazla idealize edebilir sonradan bu kişinin hayal ettiğiniz gibi olmadığını anlayabilirsiniz.

4 Haziran'dan itibaren ise Jüpiter size ilişkilerinizle ilgili bolluk ve şans vaat ediyor. Bu dönemde ikili ilişkilerinizle ilgili her bakımdan şanslı olacaksınız.

Plüton ise size geçen yıl da olduğu gibi yakın çevre, kısa yolculuklar, eğitim, iletişim, gibi konularda sizi etkiliyor. İletişim kurma biçiminizi değiştirme zamanı.

Bu yıl yakın çevrenizi, eğitiminizi, iletişiminizi etkileyen gelişmelerin yanı sıra maddi konularda da meydana gelecek değişimler hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Yay

Yeni aşklar ve mutluluğunuzu artıran sürpriz gelişmeler kapınızda Bu yılın ilk yarısında Jüpiter ve Uranüs sizi oldukça olumlu yönde destekleyerek mutluluğunuzu arttıracak.

Çocuklar, sanat, aşk, spor gibi konular, eğlence hayatınız, spekülasyonlar, şans oyunlarında beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilir, önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şansınız oldukça açık olabilir.

Beklenmedik bir anda çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilir veya çocuklarınızın başarısı ile gururlanabilirsiniz. Aşk konusunda ise sürpriz gelişmelere hazır olun.

Yılın ikinci yarısında ise sağlık, günlük çalışmalarınız, iş ortamınız, yardımcılarınız ve işe alacağınız kişiler gibi alanlarda şansınız yükseliyor.

Jüpiter'in olumlu desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bu dönemde sağlık problemlerinizi çözümleyebilir, iş yerinizle ilgili sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Nisan'dan itibaren idealinizdeki aileyi kurmak için harekete geçebilirsiniz.
Aile ilişkilerinizde hassasiyet, çabuk etkilenme, istediğiniz ortamı yaratmada zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sezgiler, rüyalar artabilir. Sanatsal yeteneklerinizi farkına varabilirsiniz.

Aile ilişkilerinde çözülmeler yaşanabilir, aile bireylerinden bazıları uzaklara gidebilir veya siz evinizden uzağa gidebilirsiniz. Bazı konularda ise oldukça ketum davranabilir ve içinize kapanabilirsiniz.

Yıl boyunca sosyal hayatın sorumluluklarıyla uğraşabilir, geleceğe yönelik beklentilerinize ulaşmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Çalışmalarınız yüzünden sosyal hayatınızın kısıtlanacağı bu dönemde biraz yalnızlık hissedebilirsiniz.

Sosyal hayatınız ve ilişkileriniz konusunda eski alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu süreçte güçlü ve otorite konumunda bulunan kişilerle olumlu ilişkiler içinde olacaksınız.

Bu yılın genelinde ilişkiler, maddi konular ve kendinizi ilgilendiren konularda etkileyici olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak

Bu yıl evinizi değiştirebilir, yeni bir ev alabilir veya yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Bu yılın ilk yarısında ev, aile, gayrimenkul konularından sürpriz gelişmelere ve fırsatlara açıksınız. Özellikle yılın ilk yarısında karşılaşacağınız fırsatları değerlendirebilir ve önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ise çocuklar, sanat, aşk, spor gibi konular, eğlence hayatınız, spekülasyonlar, şans oyunlarında beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilir, önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Şansınız oldukça açık olabilir. Beklenmedik bir anda çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilir veya çocuklarınızın başarısı ile gururlanabilirsiniz.

Aşk konusunda ise sürpriz gelişmelere hazır olun. Bu arada risk almanızı teşvik eden durumlar olabilir ama özellikle parasal konularda aşırı risklerden uzak kalmayı tercih etmelisiniz.

Bu yıl da işinizi ve kariyeriniz ilgilendiren konularda Satürn' den zorlayıcı etki almaya devam edeceksiniz. İşinizle ilgili yeni sorumluklular alabilir, çok fazla çalışabilir, karşılığında beklediğiniz takdiri göremeyebilirsiniz.

Yapmanız gereken çalışmaları sabırla yapmanız, kariyeriniz açısından gelecekte sizi çok olumlu etkileyecektir. Yine bu dönemde işiniz konusunda bazı değişikliklere gitmeniz söz konusu olabilir.
İş ve kariyerinizle ilgili ilişkilerinizi ve eski alışkanlıklarınızı değiştirmek zorunda kalacağınız bir dönem.

Nisan'da Neptün'ün etkisiyle, sezgileriniz ve yaratıcı yetenekleriniz artıyor. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde çözülmeler ve hayal kırıklıkları yaşamanız da muhtemel.

İlişkilerinizle ilgili bir süredir yaşadığınız zorlanmalar bu yıl da devam edecek. Kopmalar, ayrılıklar olabileceği gibi çok etkileyici kişiler vasıtasıyla yepyeni ilişkiler içine de girebilirsiniz. Evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili yeniden bir yapılanma sürecindesiniz.

Kova

Yakınlarınız size şans getirecek. Bu yıl yeni bir ev edinebilir veya taşınabilirsiniz.
2011 yılının ilk yarısında Jüpiter ve Uranüs'ün desteğiyle iletişim, kardeşler, yakın çevrenizle ilgili konularda, eğitim, öğretim gibi alanlarda oldukça şanslı olacaksınız.

Seyahatler vasıtasıyla türlü fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden kişilerin desteğiyle birçok imkân elde edebilirsiniz. Bunları değerlendirmeye hazırlıklı olun.

Yılın ikinci yarısında ise ev, aile ve gayrimenkul alım satımı açısından oldukça olumlu etkilerle karşılaşabilirsiniz. Aileniz büyüyebilir, aileye yeni bireyler katılabilir veya bir aile kurabilirsiniz.

Yeni bir ev almak veya evinizi büyütmekle ilgili tadilatlara girişebilir, aileden göreceğiniz destekler sayesinde isteklerinizi gerçekleştirebilir, girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz.

Satürn bu yıl da sizi eğitim, uzun yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, hukuk ve yayıncılık alanlarında zorlamaya devam edecek. Kişisel gelişiminiz ve kariyeriniz için yapacağınız bu çalışmaların önemini ve size sağladığı katkıları önümüzdeki yıllarda daha çok anlayacaksınız.

Nisan'dan itibaren Neptün, kişisel gelirlerinizle ilgili alanı etkileyecek.

Kişisel gelirlerinizi arttırmak konusunda oldukça yaratıcı hayaller kurabilir,
sanatsal çalışmalardan ve hayalini kurduğunuz konulardan maddi gelir elde edebilirsiniz. Fakat harcamalarınıza ve maddi konularda yapacağınız anlaşmalara çok dikkat etmelisiniz. Beklentilerin büyüklüğü yüzünden kayıplarla ve aldanmalarla karşılaşmanız mümkün.

Balık

Bu yıl sürpriz kazançlarınız sizi çok sevindirecek.

Yılın ilk yarısında maddi gelirlerinizi ilgilendiren konularda türlü fırsat ve
şans kapınızda olacak. Mart ayından itibaren beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilir, gelirlerinizi ve yatırımlarınızı arttırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sürpriz etkilere açık olduğunuz bu dönemde çıkabilecek beklenmedik harcamalara karşı da tedbirli olmalısınız.

Yılın ikinci yarısında ise yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim, kısa yolculuklar, eğitim, öğrenim ve anlaşmalarla ilgili konularda şans ve fırsatlar sizinle birlikte olacak.

Nisan ayından itibaren Neptün'ün etkisi altında olacaksınız. Hayal gücünüzün ve
sezgilerinizin dikkati çekecek ölçüde aratabileceği bu dönemde, yaratıcılığınızı
ve sanatsal yeteneklerinizi farkına varacaksınız.

Olumsuz etkiler altında ise bu dönemde hayallerinizin çok fazla etkisinde kalabilir hayalle gerçeği ayırt etmekte güçlük çekebilirsiniz.Gerçek kişiliğinizi ortaya koyma konusunda zorlanabileceğiniz bu dönemde,sağlığınız konusunda da zorlanabilirsiniz. İlaç ve alkol kullanımına da dikkat etmelisiniz.

Bu yıl sosyal hayatınız, kariyeriniz, aileniz, çocuğunuz veya aşk hayatınıza ilgili etkileyici gelişmelere açık olacaksınız.

Yazan: Astrolog Ümran Ensari
 

İLkİm*

MaviKuş ~
Özel üye
*İlişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler ve fırsatlar sizi bekliyor. Sürpriz evlilikler yapabilirsiniz

*ilişkilerinizle ilgili ilginç gelişmeler olabilir ve yepyeni bir ilişkinin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Veya daha fazla özgürlük arayışına gidebilir sonucunda da sorunlu bir ilişkiniz kopma aşamasına gelebilir.


:D okurken çok güldüm (:)

büyük çelişki var hayatımda (:)
 

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
Benim burcumda da aşkı artık ayıp olmasın diye son cümleye sıkıştırıvermiş ona güldüm :P Ama genel olarak iyi ya yorum :D
 

İLkİm*

MaviKuş ~
Özel üye
Aşk maşk yalan zaten bunlar :D herşey bizde bitiyor biz aşık olmak istiyoruz diye oluyoruz :P sanırım kitaptan çok etkileniyorum ben :P
 

İLkİm*

MaviKuş ~
Özel üye
anca anca :P bu yıl bişeyler oldu okuyamıyorum ya ama bitiricem kararlıyım :D ayrıca sindire sindire okuyorum çok etkiliyo ozaman =LL
 
Top