Hayatınız ne tür bir film olurdu?

Papatya

V.I.P
V.I.P

Hayatımız boyunca ya söylemiş ya da bir söyleyenden duymuşuzdur: Hayatımı anlatsam filmlere konu olur... Ama sinema dediğimiz şey öyle tek tür bir durumdan oluşmuyor. Türlü türlü film var. Aksiyon, dram, bilim kurgu, gerilim, komedi ya da fantastik... Daha neler neler. Merak ettik acaba sizin hayatınız nasıl bir film olurdu. Artık alıştınız? Testimizin hiçbir bilimsel yanı yoktur sadece merak.




 

Papatya

V.I.P
V.I.P


Vigilante Film

Etrafında saygı gören, yaptığı işi seven ve yeteneklerine güvenen birisiniz. Hayatı seven, insanlara saygı duyan, şiddete tamamen karşı duran bir yapınız var. Yaşadığınız topluma ayak uydurmakta bir beis görmüyor, kurallara saygınızı koruyorsunuz. Kurumlara güveniyor, başınıza gelen durumlarda kiminle ne türlü işbirliklerine girebileceğinizi biliyorsunuz. Fakat işler çığırından çıktığında bir miktar panik oluyor ve sorunu daha da karmaşıklaştırabiliyorsunuz...

:him
 

cemree

=)=)
V.I.P
Vigilante Film
Etrafında saygı gören, yaptığı işi seven ve yeteneklerine güvenen birisiniz. Hayatı seven, insanlara saygı duyan, şiddete tamamen karşı duran bir yapnız var. Yaşadığınız topluma ayak uydurmakta bir beis görmüyor, kurallara saygınızı koruyorsunuz. Kurumlara güveniyor, başınıza gelen durumlarda kiminle ne türlü işbirliklerine girebileceğinizi biliyorsunuz. Fakat işler çığırından çıktığında bir miktar panik oluyor ve sorunu daha da karmaşıklaştırabiliyorsunuz... =)
 

-araz-

EYVALLAH...
V.I.P
Vigilante Film
Etrafında saygı gören, yaptığı işi seven ve yeteneklerine güvenen birisiniz. Hayatı seven, insanlara saygı duyan, şiddete tamamen karşı duran bir yapnız var. Yaşadığınız topluma ayak uydurmakta bir beis görmüyor, kurallara saygınızı koruyorsunuz. Kurumlara güveniyor, başınıza gelen durumlarda kiminle ne türlü işbirliklerine girebileceğinizi biliyorsunuz. Fakat işler çığırından çıktığında bir miktar panik oluyor ve sorunu daha da karmaşıklaştırabiliyorsunuz...
 

nazenin

MiKRoSKoBiKCaNLı
Özel üye
Vodvil
Etrafınızda olup bitenlere karşı duyarsız kalamayan ama olaylara daha çok mizahla yaklaşabilen, herşeyi ölüm kalım meselesi gibi görmeyen bir yapıya sahipsiniz. Evet, hayatta bazı yanlışlar, zorluklar olabilir, çok normaldir. Ama bunların farkına varabiliyor ve düzeltmek için bir şey yapılıyorsa, mutlu sona kadar olayların içinde, hatta başrolünde oynamaya hazır oluyorsunuz.
 

Tatlı Cadı

🌼🌼🌼
Özel üye
9ED69F53-8559-47E5-BB28-8A656E9B5726.jpeg
 
Top