Cerezforumun Size Kattıkları Neler?

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Forumlar degil benim diger forumlarda işim olmuyor çünki, sadece konu eklemek icin arastirdigimda denk gelmissem bakip cikmisimdir. Neyse cerezforum bana cok şey katti. Beraber yaşlandik daha ne olsun 😄😄 şaka bir yana çok iyi dostlar ve arkadaşlar edindim.

Canim her sıkıldığinda sorunlarim oldugunda etrafima anlatamam cunki hemen yargilama moduna gecerler ama burada sabirla dinleyip öğüt aldigim bir cok dost edindim. Hepiniz iyiki varsiniz. Birliğimizin hicbir zaman bozulmamasi dilegiyle 💜
Bende aynı şekilde hele son aylarda sorunlarımla herkesin kafasını şişirdim:)
Burada rahatım ,karışanım edenim yok sağolsun @YoRuMSuZ da yöneticilik yapmıyor bize istediğimiz gibi at koşturuyoruz kafamıza göre takılıyoruz herkes te kendini biliyor kimse bunu kötüye kullanmıyor saygı çerçevesinde yaşayıp gidiyoruz işte;)
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Daha fazla samimi içten dürüst insanlar edindirdi. En önemlisi benim için çok değerli bir dost kazandırdı. Bir sürü kardeşim oldu. Hepsini ayrı ayrı seviyorum. Kimseyle birebir ilgilenemiyorum yogunlugumdan ama bir selam versem nede hoş sohbetlerimin olacağı güzel yüreklerin oldugunu biliyorum.
Iyiki varsın çerez ailem ❤💛
 
Top