KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Mrt 2013 #2 Yenir valla Tanıdığım biçok kişi sırf bu yüzden evleneceğini beyan ediyo
MeRciMeK V.I.P V.I.P 17 Mrt 2013 #3 Benim kafadanmış onlardaaa Pamuk gibii yaa : ))) 4 ay hasret kalıcam bebiklereee :/
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Mrt 2013 #5 MeRciMeK dediki: Benim kafadanmış onlardaaa Pamuk gibii yaa : ))) 4 ay hasret kalıcam bebiklereee :/ Genişletmek için tıklayın... Hayırdır 4 ay sonra ne var ki?
MeRciMeK dediki: Benim kafadanmış onlardaaa Pamuk gibii yaa : ))) 4 ay hasret kalıcam bebiklereee :/ Genişletmek için tıklayın... Hayırdır 4 ay sonra ne var ki?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 17 Mrt 2013 #6 YoRuMSuZ dediki: Hayırdır 4 ay sonra ne var ki? Genişletmek için tıklayın... Doğuruyorum bende Hemde beşiz
YoRuMSuZ dediki: Hayırdır 4 ay sonra ne var ki? Genişletmek için tıklayın... Doğuruyorum bende Hemde beşiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Mrt 2013 #7 Çok tebrik ederim Çok tebrik etmek ne yaa Kutlarım işte Sormadan geçemicem, bu ne hız ???
MeRciMeK V.I.P V.I.P 17 Mrt 2013 #8 Anlatım bozukluklarından hangisine girer bu Hız mı Bilmem ki 5 çocuk istiyodum tek seferde olsun temiz olsun dedim
Anlatım bozukluklarından hangisine girer bu Hız mı Bilmem ki 5 çocuk istiyodum tek seferde olsun temiz olsun dedim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Mrt 2013 #9 Temizlik hımm evet temiz olması çok mantıklı geldi bana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mrt 2013 #10 Yenir yenmesinede kıyamam ki ben buna yaaa Canı acır ufaklığın Öperim, koklarım, severimmmmm Allah herkese nasip eder inşallah... Tabi annelik duygusunu taşıyabilenlere
Yenir yenmesinede kıyamam ki ben buna yaaa Canı acır ufaklığın Öperim, koklarım, severimmmmm Allah herkese nasip eder inşallah... Tabi annelik duygusunu taşıyabilenlere