-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Ekm 2014 #1 evet yine en sevdiğim oyunla geldim.bir şey tuttum aklımdakini sorularla bilin bakalım. bekliyorum sorularınızı..haydi sorr sorrrrrr
evet yine en sevdiğim oyunla geldim.bir şey tuttum aklımdakini sorularla bilin bakalım. bekliyorum sorularınızı..haydi sorr sorrrrrr
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Ekm 2014 #21 hayır sentinus bir odaya bir mekana girerken ya da çıkarken mutlaka görürüz hatta hissederiz. Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Ekm 2014 #22 gözümde canlandıramadım vallaha hiç bir şey Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Ekm 2014 #24 KıRMıZı dediki: Kapı Genişletmek için tıklayın... Kapı kolu da olabilir Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Ekm 2014 #25 kapı kolunun metal olanları da var. ve ebadları uymuyor Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Ekm 2014 #26 Sentinus dediki: kapı kolunun metal olanları da var. ve ebadları uymuyor Genişletmek için tıklayın... Cevapların bi kısmını unutuyorum aklımda kalanlarla tahmin ediyorum Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: kapı kolunun metal olanları da var. ve ebadları uymuyor Genişletmek için tıklayın... Cevapların bi kısmını unutuyorum aklımda kalanlarla tahmin ediyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Ksm 2014 #27 KıRMıZı dediki: Kapı kolu da olabilir Genişletmek için tıklayın... evet kırmızım kapı kolu bravoooooo Sentinus dediki: kapı kolunun metal olanları da var. ve ebadları uymuyor Genişletmek için tıklayın... metal olduğunu soylemıstım sentınus ebatlarından da bahsettım olçmedım ama tahmını rakam belırttım Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: Kapı kolu da olabilir Genişletmek için tıklayın... evet kırmızım kapı kolu bravoooooo Sentinus dediki: kapı kolunun metal olanları da var. ve ebadları uymuyor Genişletmek için tıklayın... metal olduğunu soylemıstım sentınus ebatlarından da bahsettım olçmedım ama tahmını rakam belırttım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2016 #28 Yeni bir konu başlatsam oynar mısınız benimle? Upvote 0 Downvote
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Eyl 2016 #29 KıRMıZı dediki: Yeni bir konu başlatsam oynar mısınız benimle? Genişletmek için tıklayın... evet ..hatta merakta ettim yani.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: Yeni bir konu başlatsam oynar mısınız benimle? Genişletmek için tıklayın... evet ..hatta merakta ettim yani..