Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 3 Arl 2020 #51 -araz- dediki: herkes bı acılsın bakayım.ben de katıldım yarısmaya Genişletmek için tıklayın... hocam o özgüvenden azıcık alabilir miyim
-araz- dediki: herkes bı acılsın bakayım.ben de katıldım yarısmaya Genişletmek için tıklayın... hocam o özgüvenden azıcık alabilir miyim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Arl 2020 #52 bu yarisi kacirmamak vardi ama olsun kismet birdakinee yarismaci arkdaslara basarilar diliyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Arl 2020 #54 nazenin dediki: Yarışma cumartesi akşamı başlıyor arkadaşlar ? Genişletmek için tıklayın... Daha bir ay daha var sanmıştım ya sürpriz oldu
nazenin dediki: Yarışma cumartesi akşamı başlıyor arkadaşlar ? Genişletmek için tıklayın... Daha bir ay daha var sanmıştım ya sürpriz oldu
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Arl 2020 #55 Sentinus dediki: hocam o özgüvenden azıcık alabilir miyim Genişletmek için tıklayın... Benimki kendini aslan zanneden kedi misali oldu ama?
Sentinus dediki: hocam o özgüvenden azıcık alabilir miyim Genişletmek için tıklayın... Benimki kendini aslan zanneden kedi misali oldu ama?