Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Nsn 2009 #3 Üsteki üyeyi seviyorum...Çünkü maviyi benden çalmış...;C;O paylaşmayı severim onda da olsun zararı yok...
Üsteki üyeyi seviyorum...Çünkü maviyi benden çalmış...;C;O paylaşmayı severim onda da olsun zararı yok...
jeriko Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #5 Üsteki üyeyi seviyorum...Çünkü sürekli bana iş çıkarıyor.Bende keyfle yapıyorum.
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #7 üstteki üyeyi seviyorum çünkü sevesim geldi!(bana yaşımdan büyük laflar ettiğimi sölüyor buda benim hoşuma gidiyor..)
üstteki üyeyi seviyorum çünkü sevesim geldi!(bana yaşımdan büyük laflar ettiğimi sölüyor buda benim hoşuma gidiyor..)
jeriko Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #9 Yok o sana değildi.Pişti olmuşuz.Ege içindi o ama Seni de seveceğim belli.Katılımcı espiriden anlayan birsisin.
Yok o sana değildi.Pişti olmuşuz.Ege içindi o ama Seni de seveceğim belli.Katılımcı espiriden anlayan birsisin.
Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Nsn 2009 #10 Onu bana yazıyor samet ne iş çıkardığımı sende yakında görürsün hele bir konularını görelim de ondan sonra .....
Onu bana yazıyor samet ne iş çıkardığımı sende yakında görürsün hele bir konularını görelim de ondan sonra .....