Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ags 2013 #81 Ve Râbbim Elbet kalbime dokunacaktır. Hep kırık kalacak değil ya !
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Ags 2013 #82 bazıları hiç delirmez ne korkunç hayat sürüyorlardır allah bilir Bukowski
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #83 "Yıllar geçiyor. Sonra aslında eskiden korktuğu, çekindiği, utandığı şeylerin o kadar da önemli olmadığını fark ediyor insan." /Teoman/
"Yıllar geçiyor. Sonra aslında eskiden korktuğu, çekindiği, utandığı şeylerin o kadar da önemli olmadığını fark ediyor insan." /Teoman/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #84 "Kendimi baştan sona yalanlardan ibaret bir cümlenin içinde unutulmuş virgül gibi hissediyorum." /Önder Deniz Çavuşlar/
"Kendimi baştan sona yalanlardan ibaret bir cümlenin içinde unutulmuş virgül gibi hissediyorum." /Önder Deniz Çavuşlar/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #86 "Bir kişiye gerektiğinden fazla değer verirsen, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin." /Samuel Beckett/
"Bir kişiye gerektiğinden fazla değer verirsen, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin." /Samuel Beckett/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #87 "Kafana çivi çakmayı bile düşündüm. Ama daha kötü bir şeye karar verdim; Seni görmezden geleceğim." /The Libertine/
"Kafana çivi çakmayı bile düşündüm. Ama daha kötü bir şeye karar verdim; Seni görmezden geleceğim." /The Libertine/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #88 "İnsan sevdiği için sever. Aşkın hiçbir gerekçesi yoktur." Paulo Coelho /
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #89 "Değişimler her zaman bunalım anlarında gerçekleşirler." Paulo Coelho
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #90 Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir: 'Kendine iyi bak'. Can Yücel
Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir: 'Kendine iyi bak'. Can Yücel