Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 8 Mys 2016 #12 YoRuMSuZ dediki: Beğenmene sevindim. Yine de objektifinden bir kaç kare bekleriz meslektaş. Genişletmek için tıklayın... Söz bana en ilginc ve güzel gelen bulut seklini sizle paylasacagim birazda hayal dünyami görmüs olursunuz hem
YoRuMSuZ dediki: Beğenmene sevindim. Yine de objektifinden bir kaç kare bekleriz meslektaş. Genişletmek için tıklayın... Söz bana en ilginc ve güzel gelen bulut seklini sizle paylasacagim birazda hayal dünyami görmüs olursunuz hem
r0se Forum Onuru Özel üye 8 Mys 2016 #13 Horozlu olan iyi denk gelmiş Vallahi yok artık dedirtti bazıları
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mys 2016 #14 Gönülçelen dediki: Söz bana en ilginc ve güzel gelen bulut seklini sizle paylasacagim birazda hayal dünyami görmüs olursunuz hem Genişletmek için tıklayın... Aslında neden olmasın ben de gökyüzünde sayısız kere bir şeylere benzeyen kümelenmiş bulutlar gördüm. Ama amaç fotoğraf çekmek olunca karşımıza çıkar mı bilemiyorum artık.
Gönülçelen dediki: Söz bana en ilginc ve güzel gelen bulut seklini sizle paylasacagim birazda hayal dünyami görmüs olursunuz hem Genişletmek için tıklayın... Aslında neden olmasın ben de gökyüzünde sayısız kere bir şeylere benzeyen kümelenmiş bulutlar gördüm. Ama amaç fotoğraf çekmek olunca karşımıza çıkar mı bilemiyorum artık.
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 9 Mys 2016 #15 Evet bir seyi cok isteyince hic olmaz veya denk gelmez ama imkansizlari basarmak benim isim istisna bir durum olarak
Evet bir seyi cok isteyince hic olmaz veya denk gelmez ama imkansizlari basarmak benim isim istisna bir durum olarak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mys 2016 #16 Gönülçelen dediki: Evet bir seyi cok isteyince hic olmaz veya denk gelmez ama imkansizlari basarmak benim isim istisna bir durum olarak Genişletmek için tıklayın... Vaooww tuttum bunu. Rastladığında üfle bu taraflara o bulutları bir kare de ben alayım. Papatya dediki: @YoRuMSuZ Bana hiçbir şekilde referans gelmiyor. Genişletmek için tıklayın... Bazen mi yoksa hiç kimseden mi?
Gönülçelen dediki: Evet bir seyi cok isteyince hic olmaz veya denk gelmez ama imkansizlari basarmak benim isim istisna bir durum olarak Genişletmek için tıklayın... Vaooww tuttum bunu. Rastladığında üfle bu taraflara o bulutları bir kare de ben alayım. Papatya dediki: @YoRuMSuZ Bana hiçbir şekilde referans gelmiyor. Genişletmek için tıklayın... Bazen mi yoksa hiç kimseden mi?
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 9 Mys 2016 #17 Üfledigim zaman o bulutlar dagilir ama tekrar ayni sekle getirmek o iste imkansiz o nasil basaracaksin da fotografini cekeceksin
Üfledigim zaman o bulutlar dagilir ama tekrar ayni sekle getirmek o iste imkansiz o nasil basaracaksin da fotografini cekeceksin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mys 2016 #18 Gönülçelen dediki: Üfledigim zaman o bulutlar dagilir ama tekrar ayni sekle getirmek o iste imkansiz o nasil basaracaksin da fotografini cekeceksin Genişletmek için tıklayın... Onu da ben yaparım imkansızı başarmak sadece senin işin mi?
Gönülçelen dediki: Üfledigim zaman o bulutlar dagilir ama tekrar ayni sekle getirmek o iste imkansiz o nasil basaracaksin da fotografini cekeceksin Genişletmek için tıklayın... Onu da ben yaparım imkansızı başarmak sadece senin işin mi?
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 9 Mys 2016 #19 Owwww fena laf oldu bunu bir olcup bicip tartmam lazim... Antalyada boyle birine daha rastlamak pek mumkun degildi rakip mi cikti acaba bana
Owwww fena laf oldu bunu bir olcup bicip tartmam lazim... Antalyada boyle birine daha rastlamak pek mumkun degildi rakip mi cikti acaba bana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mys 2016 #20 Her şeyin bir ilki vardır @Gönülçelen daha ne gördün ki.