L LâL ღ GALATASARAY ღ 7 Mys 2014 #131 Eskiden Müşteri Hizmetlerinden Sadece Mesaj Gelirdi, Şimdi De Aramaya Başladılar. Yakında İçip İçip Kapımıza Dayanırlarsa Hiç Şaşırmam
Eskiden Müşteri Hizmetlerinden Sadece Mesaj Gelirdi, Şimdi De Aramaya Başladılar. Yakında İçip İçip Kapımıza Dayanırlarsa Hiç Şaşırmam
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 18 Hzr 2014 #133 ekmeleddin ihsanoğlu twitter kullanıcıların diline hemen düşmüş
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Tem 2014 #135 _nehir_ dediki: Genişletmek için tıklayın... Fena kapak yapmış
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Ags 2014 #136 Ateistler konusunda her şeyi anlıyorum ama Allah'ın ayetlerini nasıl yayınlayabiliyorsunuz onu anlamadım bir türlü, o Allah'ın kelamı sonuçta. Bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek olan var mı?
Ateistler konusunda her şeyi anlıyorum ama Allah'ın ayetlerini nasıl yayınlayabiliyorsunuz onu anlamadım bir türlü, o Allah'ın kelamı sonuçta. Bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek olan var mı?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2014 #138 ByFingers:Ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz..Hadi mantıklı bir açıklama bekliyorum
Nevermore* Katılımcı 17 Ags 2014 #139 _nehir_ dediki: Genişletmek için tıklayın... Sonra yeni nesil neden böyle !
WENDETTA 38 Üye 19 Ags 2014 #140 RUZG4R dediki: +Uyuyor musun? -Hayır sen? +Canım ben öldüm. Şu an sırat köprüsünün önünde denge bilekliği satıyorum ya. Genişletmek için tıklayın... üç maviden uzak durun facebook twitter skpye Düzenleyen yönetici: 19 Ags 2014
RUZG4R dediki: +Uyuyor musun? -Hayır sen? +Canım ben öldüm. Şu an sırat köprüsünün önünde denge bilekliği satıyorum ya. Genişletmek için tıklayın... üç maviden uzak durun facebook twitter skpye