yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ags 2012 #1 TÜRKIYE KAPIKULE cok gurur verici bogaz köprüsüne dogru giderken yol kenarina yapilmis Türk bayragi istanbul pendik sahilinden cekilmis aksam günesi Antalya Düden selalesi Bursa,dan istanbula gecerken Istanbul Bogaz köprüsünden gecerken )
TÜRKIYE KAPIKULE cok gurur verici bogaz köprüsüne dogru giderken yol kenarina yapilmis Türk bayragi istanbul pendik sahilinden cekilmis aksam günesi Antalya Düden selalesi Bursa,dan istanbula gecerken Istanbul Bogaz köprüsünden gecerken )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #2 Özellikle 2 ve 3. fotograflardaki görüntüyü çok beğendim çekim çok güzel olmuş. Emeğine sağlık acelya.
Özellikle 2 ve 3. fotograflardaki görüntüyü çok beğendim çekim çok güzel olmuş. Emeğine sağlık acelya.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ags 2012 #3 evet ya Türkiye ve insanin kendi vatani ülkesi gibi varmi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ags 2012 #4 Türk Telekom arena Benim YAKISIKLI oglum hasta ama aslanindan vazgecmedi Eyup mezarligi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #5 acelya dediki: Türk Telekom arena Benim YAKISIKLI oglum hasta ama aslanindan vazgecmedi Genişletmek için tıklayın... Bu ne yakışıklılık böyle maşallah acelya Allah bağışlasın. Hım takımdaşız demekki yiğenimizle.
acelya dediki: Türk Telekom arena Benim YAKISIKLI oglum hasta ama aslanindan vazgecmedi Genişletmek için tıklayın... Bu ne yakışıklılık böyle maşallah acelya Allah bağışlasın. Hım takımdaşız demekki yiğenimizle.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ags 2012 #6 Sirbistan'dan gecerken
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ags 2012 #7 Avusturya kulesi Avusturya'nin sisli daglari )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ags 2012 #8 Teyzesi cok YAKISIKLI benim oglum ) ogun 40 derece atesi vardi )9 israrla gitti babasindan ayrilmadi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2012 #9 Aman dikkat et yiğenimize hasta etme 40 derece ateşle ayakta gizdirilirmi hiç....
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2012 #10 Resimler harika Yalnız acelya abla artık o yol kenarlarında çimleri öyle güzel yapıyorlar ki bir çok yerde o şekilde rastlamışlığım vardır Türk bayrağı gerçekten süper görünüyor çimler üzerinde
Resimler harika Yalnız acelya abla artık o yol kenarlarında çimleri öyle güzel yapıyorlar ki bir çok yerde o şekilde rastlamışlığım vardır Türk bayrağı gerçekten süper görünüyor çimler üzerinde