CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Mys 2022 #1 Sanırım bugüne değin aynı gün içinde ikinci soruyu sormadım bu ilk olabilir, Resfebe bana aittir taklitlerinden sakınınız Gizli kelime nedir?
Sanırım bugüne değin aynı gün içinde ikinci soruyu sormadım bu ilk olabilir, Resfebe bana aittir taklitlerinden sakınınız Gizli kelime nedir?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Mys 2022 #3 ilk önce cevabı yazdım ki saniye farkına kurban gitmeyeyim hocam zor dedik ama ya basit oldu yine Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Mys 2022 #4 İşte bu hıza inanmak zor. Çok mu anlaşılır olmuş zor olsun diye hazırlamıştım. Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Mys 2022 #5 CANISIKILANADAM dediki: İşte bu hıza inanmak zor. Çok mu anlaşılır olmuş zor olsun diye hazırlamıştım. Genişletmek için tıklayın... bayağı basit geldi bana hocam Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: İşte bu hıza inanmak zor. Çok mu anlaşılır olmuş zor olsun diye hazırlamıştım. Genişletmek için tıklayın... bayağı basit geldi bana hocam
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 7 Mys 2022 #7 nazenin dediki: Tebrikler @Sentinus Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler efendim Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Mys 2022 #8 Tebrikler @Sentinus Yine bildin sasirdikmi?hayır Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Mys 2022 #9 Soru gelir diye uyumadan burda bekliyecegim Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 8 Mys 2022 #10 yilmaz27 dediki: Tebrikler @Sentinus Yine bildin sasirdikmi?hayır Genişletmek için tıklayın... teşekkürler @yilmaz27 abi. Şımartıyorsun beni Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: Tebrikler @Sentinus Yine bildin sasirdikmi?hayır Genişletmek için tıklayın... teşekkürler @yilmaz27 abi. Şımartıyorsun beni