yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ksm 2020 #2 Ayagini kurutan adam )) yurdumun komik insanlarimi ne diyecegim bilemedim biz türkler cok akilliyiz cok ))
Ayagini kurutan adam )) yurdumun komik insanlarimi ne diyecegim bilemedim biz türkler cok akilliyiz cok ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ksm 2020 #3 Hepsi birbirinden komikmiş hakikaten gülme krizine sokabilir bu twitler insanı
Artemis Özel Üye Özel üye 23 Ksm 2020 #4 yesim434 dediki: Ayagini kurutan adam )) yurdumun komik insanlarimi ne diyecegim bilemedim biz türkler cok akilliyiz cok )) Genişletmek için tıklayın... Üzerine Akıncı yazmışlar bende ona güldüm ??
yesim434 dediki: Ayagini kurutan adam )) yurdumun komik insanlarimi ne diyecegim bilemedim biz türkler cok akilliyiz cok )) Genişletmek için tıklayın... Üzerine Akıncı yazmışlar bende ona güldüm ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ksm 2020 #5 YoRuMSuZ dediki: Hepsi birbirinden komikmiş hakikaten gülme krizine sokabilir bu twitler insanı Genişletmek için tıklayın... ben hepsini degil arada secmece olarak evet ama ayak kurutan adam cok ilginc geldi bana ))
YoRuMSuZ dediki: Hepsi birbirinden komikmiş hakikaten gülme krizine sokabilir bu twitler insanı Genişletmek için tıklayın... ben hepsini degil arada secmece olarak evet ama ayak kurutan adam cok ilginc geldi bana ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Ksm 2020 #7 Ayak kurutan sıradan şeyler canımmm? karıncayla dostluğunuzmu var şaşırmadınız ya ???
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Ksm 2020 #8 KaderKatibi dediki: Ayak kurutan sıradan şeyler canımmm? karıncayla dostluğunuzmu var şaşırmadınız ya ??? Genişletmek için tıklayın... Öyle şeylere sen şaşırırsın
KaderKatibi dediki: Ayak kurutan sıradan şeyler canımmm? karıncayla dostluğunuzmu var şaşırmadınız ya ??? Genişletmek için tıklayın... Öyle şeylere sen şaşırırsın