r0se Forum Onuru Özel üye 15 Ock 2019 #2 Evet çok kötü bir durum . Karanlığı bir tek uyurken severim onun dışında ışıksız ortamda oturmak çok sıkıcı
Evet çok kötü bir durum . Karanlığı bir tek uyurken severim onun dışında ışıksız ortamda oturmak çok sıkıcı
EceMiss Özel Üye Özel üye 18 Ock 2019 #3 Aslında cep telefonunda şarj varsa pek umursamadığım bir durum. Ama kış mevsiminde kesilmesin ısınma olayı tamamen elektriğe bağlı.
Aslında cep telefonunda şarj varsa pek umursamadığım bir durum. Ama kış mevsiminde kesilmesin ısınma olayı tamamen elektriğe bağlı.
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Arl 2021 #5 Şu soğukta olmaması gereken bir şey zaten klima olsa da ısınamıyorduk şimdi donacaz belli oldu
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 23 Arl 2021 #6 aslında ilk insanları düşününce katlanılabilir bir durum olarak düşünüyorum..
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Arl 2021 #8 Artemis dediki: ben karanlığı severim şarjım olduğu sürece sıkıntı olmaz Genişletmek için tıklayın... Zaten sorun da o şarj olsun ams soğukta da cekilmiyor ya
Artemis dediki: ben karanlığı severim şarjım olduğu sürece sıkıntı olmaz Genişletmek için tıklayın... Zaten sorun da o şarj olsun ams soğukta da cekilmiyor ya