Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 20 Mys 2022 #71 Yemek yapma işini bu saate bırakma yeğen sonra elin ayağına dolaşır düşersin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Mys 2022 #72 Tatlı Cadı dediki: Ne konuşkan bir dayıymış maşallah dayıma Yaz gelcek mi dayııııı Genişletmek için tıklayın... Papatya, lale, sümbül açar bahar olur; Güneş ısı verir denizler sıcak olur yaz gelir Yegen...
Tatlı Cadı dediki: Ne konuşkan bir dayıymış maşallah dayıma Yaz gelcek mi dayııııı Genişletmek için tıklayın... Papatya, lale, sümbül açar bahar olur; Güneş ısı verir denizler sıcak olur yaz gelir Yegen...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Mys 2022 #73 Tatlı Cadı dediki: Dayıma sevgiler saygılar Genişletmek için tıklayın... Dayı gözlerinden öper yeğen, sevgiyle sağlıkla huzurla kal
Tatlı Cadı dediki: Dayıma sevgiler saygılar Genişletmek için tıklayın... Dayı gözlerinden öper yeğen, sevgiyle sağlıkla huzurla kal
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Hzr 2022 #74 Dayı demişti ya hani "Nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı." Benim yüzüm hep sana dönük. Fark ettinizmi arkadaşlıklarda da ilişkilerde de az emek veren her zaman daha mutlu daha umursamaz oluyor kaybedecek bir şeyleri Yok çünkü Yigen
Dayı demişti ya hani "Nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı." Benim yüzüm hep sana dönük. Fark ettinizmi arkadaşlıklarda da ilişkilerde de az emek veren her zaman daha mutlu daha umursamaz oluyor kaybedecek bir şeyleri Yok çünkü Yigen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Hzr 2022 #75 Ramiz Dayı demişti ya hani "Nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı." Benim yüzüm hep sana dönük.
Ramiz Dayı demişti ya hani "Nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı." Benim yüzüm hep sana dönük.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Hzr 2022 #76 Hiçbir şeyin temiz olmadığı namert bir zamanın tam ortasına düştük Yegen...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Tem 2022 #77 Paran Varsa Oğlunda Kal, Gücün Varsa Kızında Kal, Aklın Varsa Evinde Kal” (OĞULL)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Eyl 2022 #80 Cehaletimizi kırabiliriz, becerilerimizi, yeteneklerimizi ve zekamızı kullanarak kendimizi bulabilir, kendimiz olabiliriz. En önemlisi, özgür olabiliriz! Uçmayı öğrenebiliriz Yegen...
Cehaletimizi kırabiliriz, becerilerimizi, yeteneklerimizi ve zekamızı kullanarak kendimizi bulabilir, kendimiz olabiliriz. En önemlisi, özgür olabiliriz! Uçmayı öğrenebiliriz Yegen...