arzum Forum Tutkunu 23 Mrt 2009 #53 ayyyyyyyyyyyy çok tatlı bunlar yaa maşallah maşallah şimdi yanımda olsada azcık sevsem
sorumsuz Forum Onuru 23 Mrt 2009 #57 arzum dediki: ama senin gözün mavi değil hemde tombik tombik yanakların yok Genişletmek için tıklayın... ama ama mavi gözlü degilim diye tombik degilim diye beni sevmiyecekmisin tmm bende tombik biri olurum gözümede les takarım
arzum dediki: ama senin gözün mavi değil hemde tombik tombik yanakların yok Genişletmek için tıklayın... ama ama mavi gözlü degilim diye tombik degilim diye beni sevmiyecekmisin tmm bende tombik biri olurum gözümede les takarım
arzum Forum Tutkunu 23 Mrt 2009 #58 ayyyyyyyy yavrum benim insan evladını sevmezmi çok ayıp çokkkkkkkkk yerim seni ben
sorumsuz Forum Onuru 23 Mrt 2009 #59 arzum dediki: ayyyyyyyy yavrum benim insan evladını sevmezmi çok ayıp çokkkkkkkkk yerim seni ben Genişletmek için tıklayın... sev beni anne sevkatlı kollarına alıp beni sev anacım ama yeme beni lütfen
arzum dediki: ayyyyyyyy yavrum benim insan evladını sevmezmi çok ayıp çokkkkkkkkk yerim seni ben Genişletmek için tıklayın... sev beni anne sevkatlı kollarına alıp beni sev anacım ama yeme beni lütfen