Cinsiyet değiştirme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Tatlı Cadı

🌼🌼🌼
Özel üye
Ay Allah’ımm sen koru evlatlarımızı
O yüzden çocuklarını bırakın kücük yasta oje sürsünler makyaj yapsınlar yapsınlar ki benliklerini tanısınlar
Erkek cocuklarında saçlarını uzatmayın
Ben ailelerinde etkisi oldugunu düsünüyorum bu konuda
Tabiki izin vermem
 

retro66

Üye
Kapitalizmin sapkın efendileri önce insanın değerlerini ve inancını hedef aldılar. Sonra tükettiği besinlerin genetiğiyle oynadılar ve genetiği değiştirilmiş besinlerle sağlığını bozdular. Bugün ise “Cinsiyetsiz Toplum Projesi” ni uygulamaya soktular. Bu sefer ki hedefleri insanın cinsel kimliği. Hiçbir değer ve normu olmayan toplum hedefi için cinsiyetsiz insan modelini inşa etmeye çalışıyorlar.
Cinsiyetsiz toplum projesi gibi toplumu dizayn etmeye dönük projelerin öncelikli hedefi ne yazık ki çocuklardır. Zira bir kimlik arayışı içerisinde olan ve kendi değer sistemini inşa etme sürecindeki ergenler onların kirli emelleri için en uygun gruplardır. Sosyal medya, televizyon programları, dijital oyunlar, müzik grupları, popüler kültür gibi farklı araçlar kullanılarak çocukların zihni bulandırılıyor ve masumiyetleri suiistimal ediliyor.
Türkiye, sahip olduğu genç nüfusu ve Müslüman kimliği dikkate alındığında hedefteki ilk ülkelerden birisidir. Bizler için bir rehber ve kılavuz olan Kur'an-ı Kerim, helak edilmiş kavimlerin hikayeleriyle dolu. Toplumlarda ölür tıpkı insanlar gibi. Toplumları öldüren zehir ise aşırılık ve hayasızlıktır. Göğsümüzdeki iman cevherini korumak, çocuklarımızı bu tür sapkın hareketlere karşı muhafaza etmek ve şuurlu olmak bugün bize düşen temel vazifedir.Yenisöz.com.tr(Alıntıdır)
 
Top