Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çin Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 421987" data-attributes="member: 10904"><p><strong><p style="text-align: center"><span style="color: #FF0000"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Çin Yemekleri - Dünya Mutfağı</span></span></span></p><p></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">ÇİN USULÜ KIZARMIŞ PİLAV </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>600 gr basmati pirinç </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>150 gr mantar </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2-3 adet havuç </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 diş sarımsak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>300 gr ayıklanmış balık </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>50 gr taze zencefil </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 su bardağı konserve bezelye </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 su bardağı sıvıyağ </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 adet yumurta </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 çorba kaşığı pirinç sirkesi </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>200 gr taze soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yeteri kadar tuz </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>Pirinci tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin. Diri kalacak şekilde haşlayıp süzün ve demlenmeye bırakın. Mantar, havuç, zencefil ve balıkları temizleyip kıyın. Bezelyenin suyunu süzün, sarımsakları ezin. Sıvıyağı tencerede kızdırıp sırasıyla mantar, havuç, zencefil, balık, bezelye ve sarımsağı ekleyerek kavurun. Yumurtaları ve sirkeyi ayrı bir kapta çırpın ve tavada kızartın. Hazırladığınız sebzeli karışıma ekleyin. Demlendirdiğiniz pilavı da ilave edip birkaç dakika kavurun. Taze soğanların yeşil kısımlarını incecik kıyıp pilava ilave edin ve ateşten alın. Sıcak olarak servis yapın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 421987, member: 10904"] [B][CENTER][COLOR="#FF0000"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Çin Yemekleri - Dünya Mutfağı[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [COLOR="#FF0000"]ÇİN USULÜ KIZARMIŞ PİLAV [/COLOR] [LIST] [*]600 gr basmati pirinç [*]150 gr mantar [*]2-3 adet havuç [*]3 diş sarımsak [*]300 gr ayıklanmış balık [*]50 gr taze zencefil [*]1 su bardağı konserve bezelye [*]1 su bardağı sıvıyağ [*]4 adet yumurta [*]5 çorba kaşığı pirinç sirkesi [*]200 gr taze soğan [*]Yeteri kadar tuz [/LIST] Pirinci tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin. Diri kalacak şekilde haşlayıp süzün ve demlenmeye bırakın. Mantar, havuç, zencefil ve balıkları temizleyip kıyın. Bezelyenin suyunu süzün, sarımsakları ezin. Sıvıyağı tencerede kızdırıp sırasıyla mantar, havuç, zencefil, balık, bezelye ve sarımsağı ekleyerek kavurun. Yumurtaları ve sirkeyi ayrı bir kapta çırpın ve tavada kızartın. Hazırladığınız sebzeli karışıma ekleyin. Demlendirdiğiniz pilavı da ilave edip birkaç dakika kavurun. Taze soğanların yeşil kısımlarını incecik kıyıp pilava ilave edin ve ateşten alın. Sıcak olarak servis yapın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çin Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top