Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Belçika Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 396301" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">ÇITIR SEBZELİ LEVREK (BELÇİKA) </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 kişilik </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>800 gram levrek </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 adet domates </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 avuç ince kıyılmış fesleğen </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım kahve fincanı zeytinyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı balzamik sirke </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Karabiber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tereyağı</strong></li> </ul><p><span style="color: #0000CD">Sos için: </span></strong></p><p><strong> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım bardak elma sirkesi </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 adet soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı üzüm sirkesi </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 çorba kaşığı limon suyu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>300 gram tereyağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 limonun suyu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çorba kaşığı taze krema </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>Levreği 4 eşit parçaya bölün. Tereyağını bir tavada eritin. Balığın önce pullu olan kısmını kızartın. Daha sonra ters çevirip, diğer yüzünü de pişirin. Domatesleri küp küp doğrayın. İçine 1 avuç ince kıyılmış fesleğen atın. Zeytinyağı, balzamik sirke, tuz ve karabiberle karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı tabağın ortasına koyun. Pişen levreği de pullu kısmı üste gelecek şekilde yerleştirin. </strong></p><p><strong>Sos için: Soğanı elma sirkesinin içinde 5-10 dakika kaynatın. Küp küp tereyağını yavaş yavaş içine atarak yedirin. Son olarak ocağı kapattıktan sonra içine üzüm sirkesi, limon suyu ve 1 çorba kaşığı taze krema ekleyin. Levreğin etrafına bu sosu dökerek servis yapın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 396301, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]ÇITIR SEBZELİ LEVREK (BELÇİKA) [/COLOR] [LIST] [*]4 kişilik [*]800 gram levrek [*]4 adet domates [*]1 avuç ince kıyılmış fesleğen [*]Yarım kahve fincanı zeytinyağı [*]2 çorba kaşığı balzamik sirke [*]Tuz [*]Karabiber [*]Tereyağı [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Sos için: [/COLOR] [LIST] [*]Yarım bardak elma sirkesi [*]1 adet soğan [*]2 çorba kaşığı üzüm sirkesi [*]2 çorba kaşığı limon suyu [*]300 gram tereyağı [*]1 limonun suyu [*]1 çorba kaşığı taze krema [/LIST] Levreği 4 eşit parçaya bölün. Tereyağını bir tavada eritin. Balığın önce pullu olan kısmını kızartın. Daha sonra ters çevirip, diğer yüzünü de pişirin. Domatesleri küp küp doğrayın. İçine 1 avuç ince kıyılmış fesleğen atın. Zeytinyağı, balzamik sirke, tuz ve karabiberle karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı tabağın ortasına koyun. Pişen levreği de pullu kısmı üste gelecek şekilde yerleştirin. Sos için: Soğanı elma sirkesinin içinde 5-10 dakika kaynatın. Küp küp tereyağını yavaş yavaş içine atarak yedirin. Son olarak ocağı kapattıktan sonra içine üzüm sirkesi, limon suyu ve 1 çorba kaşığı taze krema ekleyin. Levreğin etrafına bu sosu dökerek servis yapın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Belçika Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top