-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Ock 2013 #11 HAYAL__ dediki: Ağva yı bilirim cnm çok güzeldir eğlenmene sevindim , çektiğin fotoğraflara da bayıldım bu arada ellerine sağlık. Genişletmek için tıklayın... rica ederim canım beğenmene sevındım evet çok güzel hiç geri gelmek istemedim
HAYAL__ dediki: Ağva yı bilirim cnm çok güzeldir eğlenmene sevindim , çektiğin fotoğraflara da bayıldım bu arada ellerine sağlık. Genişletmek için tıklayın... rica ederim canım beğenmene sevındım evet çok güzel hiç geri gelmek istemedim
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 3 Ock 2013 #12 -araz- dediki: rica ederim canım beğenmene sevındım evet çok güzel hiç geri gelmek istemedim Genişletmek için tıklayın... Fotolara baktım da o manzarada kim olsa ayrılamazdı iyi bir tatil tercihi yapmışsın
-araz- dediki: rica ederim canım beğenmene sevındım evet çok güzel hiç geri gelmek istemedim Genişletmek için tıklayın... Fotolara baktım da o manzarada kim olsa ayrılamazdı iyi bir tatil tercihi yapmışsın
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Ock 2013 #14 Bal dediki: Harika bir yerrrr mutlaka gitmeliyiz arazım Genişletmek için tıklayın... gidelim canım çok güzel gerçekten
Bal dediki: Harika bir yerrrr mutlaka gitmeliyiz arazım Genişletmek için tıklayın... gidelim canım çok güzel gerçekten
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ock 2013 #15 -araz- dediki: veeeeee günün en güzel karesiii Genişletmek için tıklayın... Çok merak ettiğim bir yer olmasına rağmen bir zaman ayırıp gidemedim Ağva'ya. Harika kareler yakalamışsın. Son resim süper Ama bir üstteki de dikkat çekici
-araz- dediki: veeeeee günün en güzel karesiii Genişletmek için tıklayın... Çok merak ettiğim bir yer olmasına rağmen bir zaman ayırıp gidemedim Ağva'ya. Harika kareler yakalamışsın. Son resim süper Ama bir üstteki de dikkat çekici
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Ock 2013 #16 @YoRuMSuZ kim onlar bilmiyorum ama çok tatlı bi çiftlerdiçekildiklerinden haberleri olmasa da yakalarım böyle ama en güzeli akşam faslıydı Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@YoRuMSuZ kim onlar bilmiyorum ama çok tatlı bi çiftlerdiçekildiklerinden haberleri olmasa da yakalarım böyle ama en güzeli akşam faslıydı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Ock 2021 #17 Fotoğrafçı gibi müthiş kareler yakalamışsın, güzel yerler ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ock 2021 #19 Dizilerde filmlerde sık sık karşımıza çıkan meşhur yer. Ağva
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Şbt 2021 #20 inanin bende agva nin nerde oldugunu bilmiyorum