• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2015 Kış Saç Modelleri

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Moda her şeye olduğu gibi saç trendlerine de yön veriyor .

o1XqJLK.jpg


Her sezon değişen trendler ve modayla birlikte saç stillerinin de farklılaştığını görüyoruz. 2015 kış sezonunda saç stilleri de modaya ayak uyduruyor ve stil sahibi saç modelleri ortaya çıkıyor.

Bu kış modanın devleri, nostaljik saç stillerini modern saç renkleri ve dikkat çeken tasarımlarla birlikte yeniden yorumluyor.

İşte 2015 kış saç modelleri!


 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
PFy3bQW.jpg


Islak görünüm yaratan jöleler yine 90'lı yıllardan aklımızda kalan şeylerden biri. O dönemde oldukça popüler olan ıslak saç görünümü, 2015 kış sezonunda geri dönüyor.

Moda tutkunlarının şimdiden uygulamaya başladığı Thakoon, 3.1 Phillip Lim, Lanvin ve Christopher Kane gibi isimler bu trendi podyumda sergileyen isimler.

 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
xgrxuI0.jpg


Gergin ve gösterişli topuzları 90'lı yıllarda terk etmiştik fakat kadınların özel günlerde asla vazgeçemediği topuzlar gece kullanımları için kusursuz formlarda tekrar karşımıza çıkıyor.

Carolina Herrera, ve Donna Karan defileierinde karşımıza çıkan modeller şık ve gösterişli topuz modellerine örnek oluşturuyor.

Jenny Packham, Diane Von Furstenberg, Carolina Herrera, Marissa Webb, Rag & Bone, Altuzarra, Christian Siriano, Naeem Khan, Monique Lhuillier, Roberto Cavalli, Prada, Altuzarra, Jean Paul Gaultier ve Marchesa şık, gösterişli ve iddialı topuzları defilelerinde kullanan isimler.
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
y3RTz8D.jpg


Kısa ve küt saç modeli boblar 2015 kış sezonunda en popüler dönemini yaşıyacak!

Michael Kors, Marc Jacobs, Custo Barcelona, Anna Sui ve DKNY defilelerinde karşımıza çıkan küt boblar farklı dokularla ve nostaljik stillerin etkisiyle şekilleniyor.

Tory Burch defilesindeyse kazakların ve bluzların içine sokarak bob etkisi yaratılan uzun saçları görüyoruz.
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Wk1NtXV.jpg


Dalgalı, dağınık ve kıvırcık saçlar 2015 kış sezonunda defilelerde en sık karşılaştığımız stillerden biri.

Bu son derece feminen saç stili popüleritesini farklı stiller yaratmadaki yeteneğine ve esnekliğine borçlu. 2015 kış sezonunda çabasız görünümlü dalgalı ve kıvırcık saçlar genellikle açık bırakılıyor.

Burberry Prorsum, Rochas, Blumarine, J. Mendel, Elie Tahari, Cynthia Rowley, Sass & Bide, Betsey Johnson, Ralph Lauren, Alice + Olivia, Tommy Hilfiger, Jill Stuart, Prabal Gurung, Chloé, Isabel Marant, Gucci ve Rochas 2015 kış kreasyonlarını sergilerken dalgalı ve kıvırcık saç stillerini kullanan isimler.
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
iMgxCVJ.jpg


Volümlü saç stilleri 2015 kış sezonuna ihtişam getiriyor.

Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace, Carolina Herrera, ve Dsquared2 1960'lı yılların saç stillerini 2015 kış sezonu için yeniden yorumluyor.
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
P7geGko.jpg


Örgülü modeller 2015 kış sezonunda sıkça karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz sezonların dağınık ve salaş görünümlü örgüleri yerini parlak ve sıkı örgü stillerine bırakıyor.

Marchesa, Marc by Marc Jacobs, Creatures of the Wind, Nanette Lepore, Yung Yang, Whit ve Bora Aksu defilelerinde karşımıza romantik ve klasik örgüler, vintage örgülü saç stilleri karşımıza çıkıyor.

Punk ve gotik örgü yorumlarını ise Concept Korea'da görüyoruz. Dolce & Gabbana ve Givenchy defilelerinde görülen örgü stilleri de son derece havalı görünüyor.

 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
p5rYQ5N.jpg


Alexander Wang, Richard Chai, Zimmermann ve Peter Som defilelerinde karşımıza çok da yabancı olmadığımız yandan ayrılan saç stilleri karşımıza çıkıyor.

Yandan ayrılan saç modelleri oldukça fazla modellere ve dokulara sahip.

Richard Chai, dağınık ve dalgalı saçları gündelik bir şekilde yana ayırırken, Zimmermann 1920'li yılları andıran saç stillerini tercih ediyor.
 
Top