2013 Erkek Modası

Efecan

Üyecik
2013 erkeklerin gardırobunu çok şık kıyafetlerle doldurmaya geliyor. Erkeklerin kendilerine özgü stiller oluşturacağı ve farklılıklarını yansıtacağı bir sezon olacak.

Yeni Sezonun Özellikleri

Temalar

Kıyafetlerde zarif, elegan parçaların kullanımı oldukça fazla. Diz altına kadar inen paltolar, bol bol deri ve kadife kullanılan ceketler, üste oturan takımlar, geometrik desenler, ekoseler, işlemeler.

2013'te minimal, zarif, nostaljik ama modern bir giyim modeli sunuyor erkeklere. En çok öne çıkan ve dikkat çeken temalar: askeri (military), kolej (preppy), süper kahraman ve barok. Şık ve erkeksi bir ayrıntı olan yelekler de yeni sezonun popüler parçaları arasında.

Military tarzının etkisiyle asker yeşili ve kamuflaj desenleri ağırlıklı olarak kullanılacak. Daha çok parka, ceket, ayakkabı, çanta gibi aksesuarlarda bol bol kamuflaj desen yer alacak. Parka ve montlarda kürk yakalara da rastlanılacak.

Erkeklerde de aynen kadınlarda olduğu gibi okula dönüş etkisi yaşanacak. Gömlek, ceket, kravat, papyon, kolej montları, süveter, yelek, kaşkol, loafer ve spor ayakkabılar anahtar parçalar. Kolej stilinde en gözde renk ise kesinlikle kobalt mavi.

Süper kahraman temasında öne çıkan renkler: bordo, parlak mavi ve lacivert... Kıyafetlerin keskin hatlı ve vücuda oturur şekilde dizaynı yeni sezonun dikkat çeken özelliği. Dik yakalı gömlek ve paltolar, deri eldiven ve pantolonlar, siyah güneş gözlükleri bu temanın diğer öne çıkan detaylarından.

Renkler

2013 erkekler için alışılagelmiş renklerin dışına çıkılacağı iddialı bir renk skalasına sahip: deniz mavisinden lacivertine kadar mavi tonları, sütlü kahve renginden kestane rengine kadar kahverengi tonları, portakal renginden alev turuncusuna kadar turuncu tonları, 2012'de de çokça kullanılan sarı Ve özgün bir tarzın simgesi pastel tonlar.

Erkekleri zarif ve bir o kadar alımlı kılmayı amaçlayan 2013 modasının caddelere yansıması bakalım nasıl olacak?
 
Top