2013 Alyans Modelleri

Papatya

V.I.P
V.I.P
Aşk, tutku, sevgi, arzu… Ve asırlardır bu kelimelerle ifade etmeye çalıştığımız duygularımız kadar tanıdık bir sembol: Alyans… Değerli bir aksesuar olmaktan öte sevdiğimiz kişiye bağlılığımızın, birlikteliğimizin ve sevgimizin tek somut simgesi… Alyansın yuvarlaklığı , aşkın sonsuzluğunu ve devamlılığını sembolize ediyor. Yeri ise asırlardır belli… Sol elin dördüncü parmağı. Sebebi ; sol elin yüzük parmağından kalbe kadar hiç kesilmeden giden bir damar olduğuna dair eski bir Mısır inanışı. Günümüzde sarı altının parlaklığına , değerli taşlar ile renkli bir ışıltı katılıyor.

Platin, kırmızı ve beyaz altın da alyans modellerinde kullanılan diğer metallerdir. Romantik, sade, sofistike, göz alıcı… Mücevher markaları son yıllarda seçkin tasarımları ile alyansa bambaşka görünümler vermektedir.

Alyans seçimini son dakikaya bırakmayın ve aceleye getirmeyin. Mutlaka alyans seçmeden önce o yılın trendlerine ve modasına bir göz atın. Bu yılın modası buymuş diye de yüzük almayın. İleride o moda geçince sıkılma ihtimaliniz çok yüksek. Aldığınız alyans zarif sade ve her daim takabileceğiniz şıklıkta olmalıdır. Her şeyden önce size ve eşinize hitap etmeli. Denediğiniz de rahat olması çok önemli. Tavsiyem parmağa tam oturan yüzüklerden uzak durun. Çünkü ileri ki dönemlerde elin şişmesi kilo alma durumlarında rahatsızlık verecektir. Şimdide renklere bir göz atalım… Vitrinlerde bir renk cümbüşüdür gidiyor. Alacağınız yüzüğün rengi her daim kullanabileceğiniz her şeyle uyumlu bir renk de olmalıdır. Benim favorim tek renk yüzükler. İki renkli yüzükleri karışık buluyorum. Özellikle sarı altın beyaz altın karışımı yüzükler hem uyumsuz hem de itici. Bronz yüzükle beyaz altın karışımı yine daha hoş duruyor. Ama her daim tek renk yüzükler tercih sebebim. Sarı, bronz ve beyaz altının tek başına asaleti hiç bir şeyde yok. Erkeklerin yüzüğü sade bayanların yüzüğü minik pırlanta taşlarla ön planda olabilir. Hem bu taşlar sayesinde klasik yüzüklerden de ayrışmış olursunuz.

dqf7f.jpg


I6HAT.jpg


0AaI6.jpg


iNoc3.jpg


kDbfU.jpg


fWIso.jpg


etO7v.jpg


P55yi.jpg


lQVwN.jpg


e9wNP.jpg


d4ZnD.jpg


ztJp3.jpg
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Hoş ve güzeller:)
Ama nedense alıcı gözle bakmadığım için bana göre dediğim durum olmadı
Galiba birebir yüzleşince alıcı gözle bakmaya başlıcam bu tür şeylere :)
 
Top