Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
Zifiri karanlık yüreğim Elimi uzatıyorum ama yoksun Hayat yalnızlığıma oynuyor yine Rüyalarım doldu senle Ağlıyorum ağlıyorum uyanınca yanımda yoksun..
Mektubumun anafikri sen Umudum yarınım sen Hayatımın anlamı, diğer yarım sen Aşkın en güzel anlamı sen Muhammedim..Yüreğimsin sen.. Martılar gökyüzünden baharlar getirdi, baharım sen Ellerimi bırakma bi ömür mutluluğum sen Tanrı'dan Duam, bi hediye sen
Mektubumun anafikri sen Umudum yarınım sen Hayatımın anlamı, diğer yarım sen Aşkın en güzel anlamı sen Muhammedim..Yüreğimsin sen.. Martılar gökyüzünden baharlar getirdi, baharım sen Ellerimi bırakma bi ömür mutluluğum sen Tanrı'dan Duam, bi hediye sen
Canım benim çok güzel olmuş ama bir şey rica etsem yüzsüzlük yapmış olurmuyum acaba sonu D harfi ile bitebilir mi muhammed gibi Kusura bakma senide yoruyorum ama
Mektubumun anafikri sen Umudum yarınım sen Hayatımın anlamı, diğer yarım sen Aşkın en güzel anlamı sen Muhammedim..Yüreğimsin sen.. Martılar gökyüzünden baharlar getirdi, baharım sen Ellerimi bırakma bi ömür mutluluğum sen Duam Allah'tan bi hediyesin sen