Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Eyl 2011 #1 Sevgi dolu içi İster benden beni beni Temizdir yüreği Eli maşalı ama dobradır sözü Melek gibidir bazende yok mudur efesi Not: Yoğun ısrarı üzerine yazılmıştır yoksa hiçbir hissiyatım yoktur kendisine
Sevgi dolu içi İster benden beni beni Temizdir yüreği Eli maşalı ama dobradır sözü Melek gibidir bazende yok mudur efesi Not: Yoğun ısrarı üzerine yazılmıştır yoksa hiçbir hissiyatım yoktur kendisine
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Eyl 2011 #2 Melek gibidir bazende yok mudur efesi güzel olmuş olmasınada burasını pek anlayamadım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Eyl 2011 #4 efeyi biliyorumda benle ne alaka onu çözemedim..
BeReNN Alyam? Özel üye 28 Eyl 2011 #5 sitem dediki: efeyi biliyorumda benle ne alaka onu çözemedim.. Genişletmek için tıklayın... Avatarından esinlenmiştir belki
sitem dediki: efeyi biliyorumda benle ne alaka onu çözemedim.. Genişletmek için tıklayın... Avatarından esinlenmiştir belki
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Eyl 2011 #6 sitem dediki: efeyi biliyorumda benle ne alaka onu çözemedim.. Genişletmek için tıklayın... benim için yaz demedin mi şiiride yazan benim arada bana efeleniyorsun ya o bakıma sende şiddet uygulamasaydın bana
sitem dediki: efeyi biliyorumda benle ne alaka onu çözemedim.. Genişletmek için tıklayın... benim için yaz demedin mi şiiride yazan benim arada bana efeleniyorsun ya o bakıma sende şiddet uygulamasaydın bana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Eyl 2011 #8 sitem dediki: get kız az romantik olur insan.. Genişletmek için tıklayın... Ama napim o kadar ruhsuzsun ki hatta kendin söyledin bendende ancak bu kadar romantiklik çıkıyor
sitem dediki: get kız az romantik olur insan.. Genişletmek için tıklayın... Ama napim o kadar ruhsuzsun ki hatta kendin söyledin bendende ancak bu kadar romantiklik çıkıyor
LoSt_LoVe Forum Onuru 28 Eyl 2011 #9 Bende istiyorum banane yaaa çok üzüldüm yalnız hissettim kendimi sitem kadar sevilemedim aaaaahhhhh ahhhhhh =PP
Bende istiyorum banane yaaa çok üzüldüm yalnız hissettim kendimi sitem kadar sevilemedim aaaaahhhhh ahhhhhh =PP
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Eyl 2011 #10 LoSt_LoVe dediki: Bende istiyorum banane yaaa çok üzüldüm yalnız hissettim kendimi sitem kadar sevilemedim aaaaahhhhh ahhhhhh =PP Genişletmek için tıklayın... Ablaaaaammmmmmmmmm olur mu sen çok değerlisin benim için sabah şiir yazınca sitem banada yaz dediydi öyle yazdım sen yeterki iste sanada yazarım
LoSt_LoVe dediki: Bende istiyorum banane yaaa çok üzüldüm yalnız hissettim kendimi sitem kadar sevilemedim aaaaahhhhh ahhhhhh =PP Genişletmek için tıklayın... Ablaaaaammmmmmmmmm olur mu sen çok değerlisin benim için sabah şiir yazınca sitem banada yaz dediydi öyle yazdım sen yeterki iste sanada yazarım