• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Zebrano Duvar Üniteleri 2012

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
Duvar Üniteleri

Duvar ünitesi veya Televizyon ünitesi, yaklaşık 25 yıldır oldukça popüler olmuş mobilya grubudur. Genellikle bir odada iç duvara monte edilen, birkaç ayrı bileşenin montaj edilmesi ile oluşturulur. Duvar ünitelerinin parçaları, kurulduğu ve kullanıldığı evin ya da işyerinin genel düzenine uygun şekil ve yapılarda olurlar. Günümüz teknolojisi ile birlikte montaj kolaylığı daha fazla ön planda olan ürünlerin oldukça geniş bir yelpazede farklı modelleri bulunabilmektedir.

Duvar üniteleri en fazla meşe, akçaağaç, sarı sedir, paduk ahşap, Amerikan ve Avrupa kayın, mor renkli ahşap, kızılağaç ve kiraz ağaç grubu malzemelerinden yapılır. Bazı şirketler birleştirme kolaylığı, raf düzeninin basitçe değiştirilmesi, ve ucuz olması nedeniyle farklı renkte kaplamalar ile MDF veya Sunta malzemeden bu ürünleri üretirler. Fakat bazı modellerde cam veya metal de kullanılıyor olabilir. Duvar üniteleri montajının kolay olması nedeniyle, ev dekorasyonlarında tercih edilmektedir.

Üniteler, gıdaların hazırlanması için bir yüzey sağlamak veya mutfaklarda beyaz eşyalar için yer sağlama amacının yanı sıra, televizyon, eğlence sistemleri veya ses cihazlarının merkezi bir yerde toplu olarak bulundurulması nedeniyle birçok ev veya işyerinde yaygın şekilde kullanılmaktadır.

Kaynak: Vikipedi

s9b1isN.jpg


I67dnNY.jpg


Bphc9UO.jpg


1JvgFj9.jpg


iKS8Wpx.jpg
 
Top