Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Yufkalı Talaş Böreği
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="MeRciMeK" data-source="post: 263535" data-attributes="member: 25315"><p><span style="color: DimGray"><strong>Malzemeler :</strong> </span></p><p><span style="color: DimGray">3 Yufka</span></p><p><span style="color: DimGray">250 Gr. Kavrulmuş Kuzu Eti</span></p><p><span style="color: DimGray">1 Büyük Soğan</span></p><p><span style="color: DimGray">1 Çay B. Bezelye</span></p><p><span style="color: DimGray">1 Tutam Maydanoz</span></p><p><span style="color: DimGray">Yarım Paket Margarin</span></p><p><span style="color: DimGray">Sıvıyağ</span></p><p><span style="color: DimGray">Tuz</span></p><p><span style="color: DimGray">Karabiber </span></p><p><span style="color: DimGray"><strong>Üzeri İçin:</strong></span></p><p><span style="color: DimGray">Yumurta</span></p><p> <span style="color: DimGray"></span></p><p><span style="color: DimGray"><strong>Hazırlanışı </strong></span></p><p><span style="color: DimGray">İç harcı için soğanları doğrayarak sıvıyağda kavurmaya başlayın.Üzerine kavrulmuş etleri ekleyin, biraz kavurduktan sonra bezelyeleri de ekleyin. Tuzunu ve baharatlarını ayarlayın.</span></p><p><span style="color: DimGray"></span></p><p><span style="color: DimGray">Yufkaları yayın. Üzerine eritilmiş margarini sürü. Kenarları içe doğru katlayıp kare oluşturun. Bu kareleri 4'e bölerek iç harcı paylaştırın. Zarf gibi kapatarak yağlanmış fırın tepsisine alın. </span></p><p><span style="color: DimGray"></span></p><p><span style="color: DimGray">Yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derecede pişirin.</span></p><p> <span style="color: DimGray"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MeRciMeK, post: 263535, member: 25315"] [COLOR="DimGray"][B]Malzemeler :[/B] 3 Yufka 250 Gr. Kavrulmuş Kuzu Eti 1 Büyük Soğan 1 Çay B. Bezelye 1 Tutam Maydanoz Yarım Paket Margarin Sıvıyağ Tuz Karabiber [B]Üzeri İçin:[/B] Yumurta [B]Hazırlanışı [/B] İç harcı için soğanları doğrayarak sıvıyağda kavurmaya başlayın.Üzerine kavrulmuş etleri ekleyin, biraz kavurduktan sonra bezelyeleri de ekleyin. Tuzunu ve baharatlarını ayarlayın. Yufkaları yayın. Üzerine eritilmiş margarini sürü. Kenarları içe doğru katlayıp kare oluşturun. Bu kareleri 4'e bölerek iç harcı paylaştırın. Zarf gibi kapatarak yağlanmış fırın tepsisine alın. Yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 180 derecede pişirin. [/COLOR] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Yufkalı Talaş Böreği
Top