Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Yufkalı Makarna
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="dderya" data-source="post: 729718" data-attributes="member: 112565"><p>Malzemeler</p><p></p><p>3 numara makarna</p><p>2 adet yufka</p><p>100 gr beyaz peynir</p><p>1 demet maydanoz</p><p>3 yumurta</p><p>1 bardak süt</p><p>2 kaşık margarin</p><p></p><p>HAZIRLANIŞI</p><p></p><p>Makarnayı hiç kırmadan bol tuzlu suda 15 dakika kadar haşlayın. Yapışmaması için haşlanan suya 1-2 damla sıvı yağ ilave edin. Haşlanıp kevgire alınan makarnaların üzerine soğuk su tutun ve süzülmeye bırakın. Diğer taraftan kenarı yüksekçe bir fırın tepsisini yağlayın. Altına bir bütün yufka döşeyin. Yufkanın kenarlarını dışarı taşırın. 2. yufkanın sadece kenarlarını kesin ve kestiğiniz kenarları tepsinin altına döşeyin. Öte yandan peyniri elinizde ufalayın. İnce</p><p>doğramış maydanozu ve çırpılmış 3 yumurtayı ve yağı 1-2 kez</p><p>karıştırın. Suyu süzülmüş olan makarnayı da bu karışıma ilave edin, tepsiye aktarın. Kenarları dışarı taşan yufkayı makarnanın üzerine örtün. Kenarlarını kestiğiniz 2. yufkayı da kapak gibi tepsinin üzerine örtün ve üzerini hafifçe yağlayıp 180 derece fırında 1 saat kadar pişirin. Afiyet olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dderya, post: 729718, member: 112565"] Malzemeler 3 numara makarna 2 adet yufka 100 gr beyaz peynir 1 demet maydanoz 3 yumurta 1 bardak süt 2 kaşık margarin HAZIRLANIŞI Makarnayı hiç kırmadan bol tuzlu suda 15 dakika kadar haşlayın. Yapışmaması için haşlanan suya 1-2 damla sıvı yağ ilave edin. Haşlanıp kevgire alınan makarnaların üzerine soğuk su tutun ve süzülmeye bırakın. Diğer taraftan kenarı yüksekçe bir fırın tepsisini yağlayın. Altına bir bütün yufka döşeyin. Yufkanın kenarlarını dışarı taşırın. 2. yufkanın sadece kenarlarını kesin ve kestiğiniz kenarları tepsinin altına döşeyin. Öte yandan peyniri elinizde ufalayın. İnce doğramış maydanozu ve çırpılmış 3 yumurtayı ve yağı 1-2 kez karıştırın. Suyu süzülmüş olan makarnayı da bu karışıma ilave edin, tepsiye aktarın. Kenarları dışarı taşan yufkayı makarnanın üzerine örtün. Kenarlarını kestiğiniz 2. yufkayı da kapak gibi tepsinin üzerine örtün ve üzerini hafifçe yağlayıp 180 derece fırında 1 saat kadar pişirin. Afiyet olsun. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Yufkalı Makarna
Top