Yoksulluğun Resimler'i!!!

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
2005 yılı Dünya Bankasının raporuna göre dünya genelinde 1 milyar 350 milyon kişi günde 1 dolardan daha az bir parayla geçinmeye çalışıyor. Yapılan tahminler, dünya üzerindeki yoksulluğun çözülebilmesi için yeterli zenginliğin olduğu sonucunu ortaya koymaktadır.

Yoksulluk: Dünyadaki her iki çocuktan biri yoksulluk içinde. Kadınlar ve çocuklar dünyanın her yerinde olan yoksulluktan en fazla etkilenenlerdir. 2011 yılında sahra altı Afrika’da, 19 bin çocuk tedavi edilebilir zatürre, sıtma ve ishal gibi hastalıklardan hayatını yitirmiştir.

QJhmSzG.jpg


R5kfbNb.jpg


DBnllYq.jpg
 

kelebek

-ütopik-
V.I.P
eline sağlık güzel resimler :(
ama ngomess imza resmini biraz küçültürsen iyi olur forum standartlarına uygun değil
 

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
kim bilir belki'de bu resimdeki insanlar bizim beğenmediğimiz yemediğimiz yemekleri vs beğenmediklerimizi. onların hayalinde olan yiyeceklerdir..::(:(:(
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
İnanların hataları bana göre; kendilerini hep daha varlıklı daha kariyerli olanlarla kıyaslamaları. Mutlu olmak için tersinin yapılması gerektiğini düşünüyorum.

İçinde bir nebze insanlık kalmış olanların bu resimlere bakıpda yüreğinin burkulmaması mümkün değil. Paylaşım için teşekkürler. Bir kez daha şükretmemiz gerktiğini hatırlattın bize.
 
Top