Yenilgimiz Kutlu Olsun!

wien06

V.I.P
V.I.P
Türkiye'yi başkalarının hedefi doğrultusunda yönetmek için Türk milletinin başına musallat edilen AKP, Türk devletini tüm milli konularda yenilgiye uğrattığını, PKK'lı teröristlerin sözde teslim töreninde yaşananlarla bir kez daha göstermiştir. PKK, Türk devletine teslim olmak için değil, Türk devletini teslim almak için Kandil Dağı'ndan göstermelik gruplarla inmektedir.

AKP'nin asmaktan kurtardığı, İmralı'da PKK'yı en iyi şartlarda yönetmesine izin verdiği ve en kısa zamanda İmralı'dan kurtarmak için girişimler başlatacağı (AB)(D)ullah Öcalan'ın talimatı ile dağdan inen PKK, Türk devletini AKP'nin işbirliği ve tavizleri ile teslim almıştır.

En baştan beri söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanı ve AKP iktidarının "İyi şeyler olacak" mesajı sadece PKK'nın menfaatlerine olacak gelişmeleri işaret etmektedir.

Türkiye'yi bölmek için emperyalist ülkeler tarafından kullanılan PKK, AKP sayesinde şuan bayram yaşamakta ve DTP'nin organize ettiği programlarda adeta şov yapmaktadır.

Koskoca Türk devletini bir avuç PKK'lı karşısında aciz duruma düşüren AKP iktidarı şimdi yenilgiyi kutsamak için nutuklarla Türk milletini her zamanki gibi aldatmaya çalışmaktadır.

PKK'lı teröristlerin "pişman değiliz" sözünü vurgulaya vurgulaya Türkiye'ye giriş yapmasından sonra, onlara hiçbir işlem yapmadan serbest bırakan ve onların şov yapmasına müsaade eden devlet, AKP eliyle yenilgiye uğramıştır.

Bu bir yenilgidir. Hiç kimse "biz büyük devletiz" nutukları ile bu yenilginin üzerini örtmeye çalışmamalıdır.

Evet Türk devleti büyüktür. Ama küçük beyinlerle, ihanete kucak açan kadrolarla yenilgiyi tatmaktadır.

Türk milletine her türlü acıyı yaşatan terör örgütü devlet eliyle meşrulaştırılmaktadır.

Elinde şehit kanı olan teröristler elini-kolunu sallayarak Türkiye'ye giriyor ve terörist muamelesi ile değil, adeta kurtarıcı muamelesi ile karşılaşıyor.

AKP iktidarının bundan sonra yapması gereken herhalde Kandil Dağı'ndan inenleri serbest bıraktığı gibi, Türkiye'nin cezaevlerinde yatan PKK'lıları da serbest bırakmak olacaktır. Onların da böyle bir talebi Kandil Dağı'ndan gelenlere yapılan bir muamele sonrası artık hak olmuştur!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyine operasyon yapılmasına isteyenlere "Türkiye'deki 5 bin teröristle mücadele bitti mi ki, Kuzey Irak'taki 500 kişiyle uğraşma safahatine gelinecek" diye cevap vermişti.

Şimdi yaşananlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mantığından bakacak olursak, Kandil Dağı'ndaki 500 terörist ile Türkiye'deki 5 bin teröristin kucaklaşması, birleştirilmesi adına bir proje hayata geçirilmektedir. Kandil Dağı'ndaki terör kampı Türkiye'ye taşınmak istenmektedir.

Ortada pişmanlık duyan, suçlarından dolayı teslim olan PKK'lı yok, ya ne var "Bizim taleplerimiz bunlar ve bunların hepsi yerine getirilecek" diye dayatma ile Kandil Dağı'ndan gelen bir terörist heyet var…

Kandil Dağı'ndan gelerek Türkiye'ye bayram havasında giren PKK'lılara hiç kimse "teslim oldular" gibi bir yaklaşım içinde bulunmamalı çünkü hepsi aynı gün serbest bırakılmıştır. Habur sınır kapısında teslim olan Türk devletidir.

Bu nasıl teslim olma ise eli kanlı katillerin TBMM'ne konuk olup-olmamaları konuşuluyor. Yazıklar olsun ki, TBMM plakalı araçlarla PKK'lılara konvoylar yapılmış ve vatan kahramanı muamelesi ile Güneydoğu Bölgesi'nde gezdirilmektedirler.

Bu teröristler hala Kandil Dağı'nda giydikleri ve PKK'nın sembolü olan kıyafetlerle ortada dolaşmaktadır. Silahlarını da artık ne zaman kuşanırlar merakla bekliyoruz!

Artık AKP sayesinde devran PKK'nın olmuştur. Onlar da devranlarının tadını çıkarmaktadır. Ama bu devran elbet bu şekilde sürmeyecektir.

Türk devleti kendisini esir alan ihanet zincirinden kurtulacak, Türk milleti bu ihanetler karşısında ayağa kalkacaktır. Türk milletinin milli ruhu bunu gerektiriyor çünkü… Bu yaşananlar karşısında derin uykuya devam etmek ihanet olur.

PKK'nın teslim alma alanı daha büyük bir potansiyele ulaşmadan, Türkiye'ye kendine gelmelidir.

Yenilgileri zafere dönüştürecek yine Türk milletinin iradesidir.


Yıldıray ÇİÇEK
 

aslıhan35

Katılımcı
Türk devleti kendisini esir alan ihanet zincirinden kurtulacak, Türk milleti bu ihanetler karşısında ayağa kalkacaktır. Türk milletinin milli ruhu bunu gerektiriyor çünkü… Bu yaşananlar karşısında derin uykuya devam etmek ihanet olur.

PKK'nın teslim alma alanı daha büyük bir potansiyele ulaşmadan, Türkiye'ye kendine gelmelidir.

NE ZAMAN?su köpyü bölünce akıl veren çok olur bu ülkde..yeterince büyk bir teslim alanı var zaten.memleketimin bile en güzel alanı parsellenmiş mahalleye polis bile giremezken ,bugn davullu zurnalı kutlamalar yaparken uyuyan bu halk ne zman uyunacak acaba bende merak içindeyim.
 

wien06

V.I.P
V.I.P
Asliha yukaridaki yazida kirmizi ve alti cizgili olan cümleyi okursan orda uyuyan bu kesime cok güzel bir ögüt var umarim bu uyuyan kesim uyandiklarinda bu ögüdü dikkate alir. Ayrica asagidaki konu bu uyuyan kesim icin acilmistir herkesin bu yaziyida okumasini tafsiye ediyorum.

 
Top