Yeni Nissan Qashqai

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bugüne kadar dünyada 500bin adetten fazla satan “Crossover segmentinin yaratıcısı” Nissan Qashqai yenilenen görünümü ile Nisan ayından itibaren satışa sunuldu.

“Asi Şehirli” sloganıyla anılan ve topladığı beğeni sayesinde 2009 yılının en çok satan kompakt Crossover’ ı olma özelliğini elinde bulunduran Nissan Qashqai, yeni görünümüyle daha asi ama hala şehirli kalarak, 2010 yılında da liderlik iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Yeni Qashqai’ nin özellikle ön görünümünde yapılan değişiklikle far, kaput ve tampon çizgileri daha keskin hatlara kavuşturularak, aracın dinamik görünümü artırılmış.

İnceltilen mercekli far tasarımı ile aracın karakteristik yapısı kuvvetlendirilerek, selefine göre daha asi bir görünüme kavuşan Yeni Qashqai, petek tasarımlı ön panjuru ve yenilenen ön tamponu ile de daha sert bir tarz sergiliyor.

Yeni Qashqai’ nin iç kısmındaki ince detaylarda ise daha konforlu bir kabin sunuluyor. Yenilen gösterge panelindeki led aydınlatmalar aracın sportif ruhuna işaret ederken, geniş ölçekli tasarlanmış türkçe menülü yol bilgisayarından en küçük detaylara kolayca erişilebiliyor.

Yeni Qashqai’ nin iç kabin ses izolasyonunda ve süspansiyon sisteminde yapılan iyileştirmeler neticesinde daha sessiz bir sürüş konforu sağlanıyor. Qashqai’ ye üstün bir yol tutuş sağlayan multi-link süspansiyon sisteminde geliştirmeler yapılırken, Qashqai kullanıcılarının görüşleri de dikkate alındı.

Yeni Qashqai’ de 4x2 1.6lt benzinli, 4x2 1.5lt dCi ve 4x4 2.0lt dCi motor seçenekleri bulunuyor. Otomatik vites seçeneği ise Auto 4WD 2.0lt dCi versiyonunda standart olarak sunuluyor.

Yeni Qashqai’ de ön, yan ve perde hava yastıkları, ESP, panaromik cam tavan, 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar, ısıtmalı deri koltuk, çift bölgeli otomatik klima, Nissan Connect multimedya sistemi, Bluetooth, renkli görüntü kamerası ve yolculuklara akustik bir konser keyfi yaşatan BOSE ses sistemi gibi üstün ve fark yaratan zengin özellikler sunuluyor.

Nissan_Qashqai2.jpg
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bu araçta uzun zamandır gözüm vardı, elimdeki aracı sattım ve Qashqai 2011 model beyaz renkli sipariş ettim. Ancak 1 ay içerisinde gelecek. Kahretsin ilk kez arabasız kalıyorum :)

Gerçekten güzel bir araçtır kendileri :D
 
Top