Yeni Moderatör Alım Kuralları

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Sözü fazla uzatmadan bu zamana kadarki moderatör alım olaylarından edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda forumumuza mod alımı ile ilgili kurallar son değişikliklerle aşağıdaki şekilde olacak arkadaşlar.
  • Forumda en az 500 mesaj sahibi olması (bu mesaj sayısında en az 50 adet konu olması) ve en az 2 ay süre ile forumda düzenli şekilde aktif katılım yapıyor olması.
  • Başka bir forumda yönetim kadrosu içerisinde yer almaması. Yönetim kadrosunda yer alan arkadaşların farklı forumlarda paylaşım yapmaması.
  • Üyeler arasında olumlu diyalog sergilemesi ve olası olaylarda yatıştırıcı, yapıcı rol üstlenmesi. Samimiyet düzeyinin "o giderse giderim" boyutuna taşınmaması...
  • Kırık link ve uygunsuz mesajlar için bildirimde (Rapor Et) bulunması.
Moderatörlük size teklif edilebileceği gibi siz de yukarıdaki şartlara uyduğunuzu düşünüyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz. Şimdilik yazacaklarım bunlar. Bir hatırlatma daha. Moderatör olma aşamasında "Asistan Moderatör" rütbesi ile başlangıç yapılacak...

Bu konu en az 1 yıl süre ile geçerlidir.

Kafanıza takılan sorular olursa bu başlıkta sorabilirsiniz.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Zaman zaman maddelere ek yapılabilir. Ancak şu anki kriterlerimiz bunlar arkadaşlar.100 bin üye sonrasında linkleri de ziyaretçilere açacağız ve 100 bin rakamını sabit tutmayı düşünüyorum. 1 yıldan fazla hiç uğramayan tüm üyelikleri de silmeyi düşünüyorum. Sadece katılımcı üyelerimizle yolumuza devam ederiz artık.
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Zor ve vakit gerektiren bir iş,insan ilişkilerinde iyi olacaksın, sabırlı olacaksın ,araştırmacı olacaksın,dikkatli olacaksın, ayrıca kişinin sürekli kendisini de bu konuda geliştirmesi gereken bir yetki..Bence =)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kesinlikle haklısın Rüzgar. Yöneticilerimiz farkını farkettirmeli. Hem paylaşımları hem iletişim tarzları hem de forumun sağlıklı yürümesi adına gayretleriyle. Bu gönüllülük olayı. Görev gibi görüldüğünde zahmet, severek yapıldığında ise keyif verir.
 

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
hayırlı olsun yeni kurallar :D yeni modları şimdiden görevlerinde barasılar diliyoruz :D canları sıkılıp acaba ne yapsam diyen olursada ben yanlıs yerlere konu açarım onlar tasırlar öle yardımlasabiliris :D
 
Top