Forum Sisteminde Yenilikler

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bir süredir (10 gündür) .net uzantısı pasif haldeydi. Bundan böyle cerezforum.net adresinden de giriş yapılabilir. Aslında cerezforum.com adresine yönlenmiş oluyorsunuz. Yavaş yavaş .net uzantısını unutabiliriz. :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Eğlenceli bir yenilik, İçeriği Sesli Dinle ! :)

Konularda veya mesajlarda seçili hale getirdiğiniz alanı sesli olarak dinleyebilirsiniz. Muhtemelen kalıcı olarak devam edeceğimiz bir özellik değil biraz eğlence olsun. Ama kimi zaman başka bir iş yaparken de içeriği okutmak işinizi kolaylaştırabilir. :)

Mobilde çalışmıyor maalesef özellik sadece masaüstü sürümlerde çalışıyor.

Dinlemek istediğiniz alanı seçili hale getirin ve konuşmacı kadının (istek doğrultusunda erkek okuyucu yapabiliriz) içeriği size okumasını sağlayın. :)

Örneğin bu mesajdaki seçili alanı okutmak için seçili alan...
77671
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Artık Hareketli Resim Eklemek Çok Kolay

gif-eklemek.jpg
Üstteki ilgili başlıkta belirtildiği gibi artık foruma hareketli resim eklemek için başka yerlerde hareketli resim eklemeye son veriyoruz. :) Yapmanız gereken tek şey editör butonlarından üzerinde GIF yazan butona tıklamak ve açılan pencereden istediğiniz konuda arama yaparak çıkan sonuçlardan beğendiğiniz resme tıklamak. Artık hareketli resminiz ilgili mesaja eklendi bile. :)

Bol gif'li eğlenceler. :D



Hungry Kalkgidelim GIF by TRT
I Love You Reaction GIF


Test etmek için hemen TEST bölümünü ziyaret edebillirsiniz. :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Artık Bir Profil Resmi Lazım

Profilinizi boydan boya kaplayan bir profil resmi yükleyebilirsiniz. Daha öncede benzer şekilde kullanım olmuştu ancak bu kez forumun bir özelliği olarak kullanabilirsiniz. Profiiinizin görünümünü oldukça değiştirek ve ilgi çekici hale getirecektir. Eklediğiniz resmi fare imleci ile tutarak odak noktasını ayarlayabilirsiniz ve profilinizin göründüğü her alanda bu resim görüntülenir.

Örnek olarak benim profilime bakabilirsiniz. :D
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Üye Adı Değişikliği

Artık herkes üye adını kendisi değiştirebilecek. Profil > Kişisel detaylar bölümüne girdiğinizde artık üye adınızın yanında, değiştirmek için bir buton yer aldığını göreceksiniz. Butona tıklayıp üye adınızı istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. (Şu an varsayılan olarak üye adı değiştirdikten ancak 1 ay sonra tekrar değiştirilebilecek ancak bu süre ilerleyen zamanlarda değiştirilebilir.)

Üye adı değiştirme
 
Top