Forum Sisteminde Yenilikler

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Gece mod seçici
Karanlık tema
deneyimini de kolayca yaşamak isteyenler için forumun sağ üst köşesine bir simge eklendi. Gözlerinizi dinlendirmek için arada bir karanlık mod deneyimi yaşayabilirsiniz. :)

Aynı butona tekrar tıklayarak varsayılan temaya dönebilirsiniz. Alternatif tema kullanıyorsanız dönüş için forumun alt bölümündeki tema seçim alanını kullanmalısınız.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
76727
Download (İndir) bölümü ile ilgili yenilik


Bu bölüm CTL kazanımı dışında idi ancak bundan böyle hem konu eklemek hem de yüklediğiniz dosyalar indirildiğinde CTL kazanıyorsunuz. Kaynak dosya ekleme durumunda 10 CTL hesabınıza eklenir. Ancak bu durum sadece 250 KB'a kadar dosyaları sisteme yüklemeniz durumunda geçerli, dış linkleri için geçerli değildir... Eklediğiniz her türlü dosya indirildiğinde ise her seferinde 1 CTL hesabınıza yansıtılır.

Not. Eklediğiniz dosyalar dış link içermiş olsa da indirilme durumunda CTL kazanabilirsiniz.

Özellikle son birkaç gün içinde bu bölüme eklene sınav ve etkinlik bölümüne konu ekleyerek çok hızlı şekilde CTL hesabınızı arttırmanız mümkün. Bu bölüme dosya ekleme seçeneği tüm kullanıcı gruplarına açıktır. Yeni üye olur olmaz download bölümüne indirilebilir dosyalar ekleyebilirsiniz...

Örnek kazanım listesi için sağdaki bildirim kutucuğuna bakabilirsiniz. :)


CTL sistemi ile ilgili tüm detaylara BURADAN ulaşabilirsiniz.
 
Top