Forum Sisteminde Yenilikler

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...

Otomatik Filigran​

Foruma eklenen resimlere bugünden itibaren otomatik CerezForum.com yazan sahte bir filigran ekliyoruz arkadaşlar. Gerçekte resim üzerine bu filigranın eklenmiyor olmasına rağmen belirlenen gruplarda bu filigran eklenmiş ve resmin parçası olarak görünecek.

Şimdilik (test sürecinde) tüm gruplarda resimler üzerine otomatik filigran eklenmiş görünecek ancak yakın zamanda sadece üye olmayanlar ve yeni üyelerde görünecek diğer gruplarda ise resimler filigransız olarak görünecek. Bu bizi resimler üzerine manuel olarak forum ismi yazma zahmetinden kurtarıyor.

Örnek:
cicekler.jpg
 

Simurg

Kabullenmiş olmanın dayanılmaz hafifliği...
Özel üye
Bu mesajı görmeden bu akşam açtığım pegasus yazılımı konusuna eklediğim resmin üzerinde eklemediğim bir çerezforum.com yazısı görünce şaşırdım :-D Sonra bu konuyu gördüm ve nedenini anladım bence harika bir özellik :-D
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...

Özel Mesajlarda Düzenleme Süresi​

Günümüz akıllı telefonların otomatik tamamlama özelliğinden dolayı birçok kez yanlış anlaşılmaya neden olabilecek içeriği karşı tarafa ilettiğimiz olmuştur. :)

İşte bu durumunu önüne geçmek için özel mesajlaşmada tüm gruplar için özel mesajların gönderimden sonraki 30 dakika içine düzenleme özelliği aktif hale getirildi. Artık yazdığınız özel mesajlarınızı ilk 30 dakika içinde istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. :)
 
Top