YENGEÇ(22 Haziran - 22 Temmuz)

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Yönetici Gezegeni: Ay
Element:Su
Nitelik:Öncü
Uğurlu Sayıları:3,7
Gün:Pazartesi
Uğurlu Taşı:İnci
Renk:Beyaz, deniz mavisi, gümüş
Tarot kartı:Ay
Hayvan: Deniz kabukluları
Bitki:Hezaren çiçeği, nilüfer, kenger otu
Kıymetli Taş:Aytaşı, amber
Kıymetli Maden:Gümüş


Olumlu Yanları: Nazik,Hassas,Sempatik,Merhametli Düş gücü yüksek. Analık ve babalık duygulan güçlü. Vatansever. Yuva sevgisi. Israrlı. Becerikli. İyi eş. Tutumlu.

Olumsuz Yanları:
Aşırı duygusal. Züppe. Dağınık. Kuşkucu. Değişken. Kıskanç. Zayıf karakterli. Kendine acıma meyilli. Sabit olamamak. Değişken duygular.

Yengeç Takım Yıldızı (Astronomi)
Praespei, Yengeç takımyıldızı içinde yer alır. Birinci dekanatta yer alan ve Ursa Minor yani Küçük Ayı takım yıldızı olarak bilinen yıldız kümesinde günümüz Kutup Yıldızı bulunur. Ortada Ursa Major yani Büyük Ayı yıldız kümesi bulunurken, en önemli yıldızı Conopus olan Argo da son dekanatta yer alır.


Yengeç Burcu Kadını Genel Özellikleri
Yengeç burcu kadını hoş bir mizaca sahiptir. Evcimen,sıcak kanlı, dürüst ve iyi niyetlidir. Romantik ve maceraya düşkün olduğunu da söylemek mümkün. Yengeç burcu kadını özellikle evine, ailesine, alışkanlıklarına ve geleneklerine fazlasıyla bağlıdır. Genel anlamda anaç bir portre çizer, ev ortamını ve evle ilgili her şeyi çok sever.İdeal anneler bu burçtan çıkar.

Duygusal anlamda oldukça hassastır ve sezgileri kuvvetlidir. Etrafındaki kişilerin ona karşı niyetlerini kolayca fark edebilir. Yengeç burcu kadını çok kolay kırılıp incinebilir. Çevresindeki insanlarda daima iyi niyet ve şefkat arar.

Yengeç burcu kadını cömerttir, fakat savurgan değildir. Tasarruf ve birikim yapmayı fazlasıyla sever. Kendisini güvende hissetmek için maddi anlamda güçlü olmak ister. Yengeç burcu derin duygu ve düşüncelere sahiptir. Kendi hakkında konuşmaktan kesinlikle hoşlanmaz, fakat başkalarına ilişkin konularda fikir yürütmekten keyif alır.

Yengeç burcu kadını eleştirilmeyi sevmez ve olumsuz yönlerini kabul etmekte zorlanır. İkili ilişkilerde partnerine fazlasıyla sadık, fakat bir o kadar da kıskançtır.Onun için asıl olan sevgidir.

Yengeç Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Yengeç burcu erkeği nazik, dürüst, ağır başlı ve mağrur yapısıyla dikkat çeker. Duygusal yapısı oldukça hassastır. Sevgi ve saygı onun için vazgeçilmez temel taşlarıdır. Çevresindeki insanlara değer verir ve onlara yardımcı olamaya çalışır. Onların zayıf taraflarından faydalanmaya çalışmak yerine onlara destek olmaya çalışır.

Yengeç burcu erkeğinin keskin ve pratik bir zekası vardır. Analiz yeteneği fazlasıyla gelişmiştir.Olayları kolaylıkla çözümleyebilir.Suyla ilgili her şeyi çok sever.Alkolle arası iyidir. Ayrıca oldukça duygusal yapısı nedeniyle sevdiği zaman tam sever ve kolay kolay vazgeçmez. İlişkilerinde partnerlerine fazlasıyla sadıktır.

Yengeç burcu erkekleri paraya çok önem verir, fakat bunun nedeni maddi anlamda kendini güvende hissetme ve yakınlarının zor duruma düşme ihtimaline karşı tedbirli olmak istemesinden kaynaklanır.

Yengeç burcu erkeği dürüsttür ve kendisine karşı dürüst olunmasından hoşlanır.Yalandan hoşlanmaz ve güvenmediği kişilerle bir arada bulunmaz.Aile ve ev yaşantısına fazlasıyla düşkündür ve en iyi babalar yengeç burcu erkeklerinden çıkar.
 

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
YENGEç (22 Haziran - 23 Temmuz)

Elementi : Su
Yıldızı: Ay
Uğurlu Günü: Salı
Uğurlu Sayısı: 5
Uğurlu Taşı: Yakut
Uğurlu Rengi: Kırmızı
Uğurlu çiçeği: Zambak
En büyük özelliği: Sadakat
En büyük amacı: Yükselmek
Uygun Partnerleri: Boğa, Başak, Kova
Zayıf Tarafı: Dikkatsizlik



YENGEç'in KARAKTERİ

Yengeç insanı duygusallığıyla tanınır. Duyarlı karakteri nedeniyle insanlara tüm içtenliğiyle yaklaşır; herkese dürüst ve iyi niyetli davranır. Sevdiklerine yardım edebilmek, onları sevindirebilmek için büyük fedakarlıklar yapabilir. Herkesin sorununu can kulağıyla dinler ve çözüm üretmeye çalışır.

İnsanlara samimi davranmasının yanı sıra içten içe bir şüphecilik taşır. Bunun nedeni, iyi niyetinden dolayı birçok kez sömürülmesidir. Ayrıca, yapılanı kolay kolay unutmaz ve çok zor bağışlar.

En zayıf tarafı dikkatsizliktir. Olayları ve konuşmaları dikkatsizliği yüzünden yanlış anlayabilir. Bu da büyük sorunlara yol açabilir. Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Daha ziyade övülmek ve desteklenmek ister.

Samimi tavırlarına rağmen sert bir görüntü çizer. Bunun nedeni kendini dış dünyadan koruma içgüdüsüdür. Özellikle tehlikede olduğunu hissettiğinde kabuğuna çekilir.

İYİ YENGEç / KÖTÜ YENGEç

Yengeç'in iyi yönleri:İyi kalplilik, beceriklilik, zeka.
Yengeç'in kötü yönleri : Alınganlık, dağınıklık.

YENGEç ve İLİŞKİLERİ

Yengeç insanı, çevresine karşı iyi kalpli, anlayışlı ve düşünceli davranır. Ancak bazı günler tamamen değişerek somurtkan ve alıngan bir karakter çizebilir. Bu nedenle anlaşılması zor bir insandır.

Arkadaş ve yakınlarını çok sever. Ama çekingenliği yüzünden duygularını kolay kolay belli etmez.

Yengeç burcu kadını ve erkekler:

Aşk, Yengeç burcu kadınının hayatında büyük bir yer tutar. En çok duymak istediği söz "seni seviyorum"dur. Geçici ilişkilerle ilgilenmez. Güçlü ve iradesinden taviz vermeyen erkeklerden hoşlanır.

Yengeç burcu erkeği ve kadınlar:

Duygularını ifade etmekte zorlanan Yengeç erkeği, beraber olduğu kadına daima nazik ve saygılı davranır. Bakımlı ve şık kadınlardan hoşlanır. Devamlı sevildiğini duymak ister.

İŞ DÜNYASI

Yengeç burcu insanı işine çok bağlıdır. Asla başladığı işi yarım bırakmaz. Ona zorla birşey yaptırmak imkansızdır. Ancak sevgiyle yönlendirilebilir. Güçlü hafızası sayesinde iyi bir tarihçi, denizci ya da iş adamı olabilir.

YENGEç BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Lady Diana, Ernest Hamingway, Sylvester Stallone, Harrison Ford, John Ford ...

YENGEç BURCU ve SAĞLIK

Yengeç burcu insanının belli başlı sağlık sorunu hazımsızlıktır. Bu sorundan kurtulabilmesi için doğru beslenmesi ve spor yapması gerekir. Sağlığına dikkat etmez ve tembelliğe devam ederse genç yaşta kilo sorunu yaşayabilir.
 

Sevgi.2

Aktif
"Güçlü hafızası sayesinde iyi bir tarihçi, denizci ya da iş adamı olabilir. "

Bu kadar mı tutar bir burç tahmini canım :)
 
Yengeç Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Yengeç burcu erkeği nazik, dürüst, ağır başlı ve mağrur yapısıyla dikkat çeker. Duygusal yapısı oldukça hassastır. Sevgi ve saygı onun için vazgeçilmez temel taşlarıdır. Çevresindeki insanlara değer verir ve onlara yardımcı olamaya çalışır. Onların zayıf taraflarından faydalanmaya çalışmak yerine onlara destek olmaya çalışır.

Yengeç burcu erkeğinin keskin ve pratik bir zekası vardır. Analiz yeteneği fazlasıyla gelişmiştir.Olayları kolaylıkla çözümleyebilir.Suyla ilgili her şeyi çok sever.Alkolle arası iyidir. Ayrıca oldukça duygusal yapısı nedeniyle sevdiği zaman tam sever ve kolay kolay vazgeçmez. İlişkilerinde partnerlerine fazlasıyla sadıktır.

Yengeç burcu erkekleri paraya çok önem verir, fakat bunun nedeni maddi anlamda kendini güvende hissetme ve yakınlarının zor duruma düşme ihtimaline karşı tedbirli olmak istemesinden kaynaklanır.

Yengeç burcu erkeği dürüsttür ve kendisine karşı dürüst olunmasından hoşlanır.Yalandan hoşlanmaz ve güvenmediği kişilerle bir arada bulunmaz.Aile ve ev yaşantısına fazlasıyla düşkündür ve en iyi babalar yengeç burcu erkeklerinden çıkar...

:hey :hey Kelimeler Kifayetsiz..Mükemmelmiyim Neyim..:P
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
12/10/2013 yengeç burç yorumu

Aşk hayatınız durgun bir devreden geçiyor. Bazen duygusallığınızı aşırı hale getirip bunalım gibi yaşıyorsunuz. İnsanlara karşı önyargılı davranmak yerine daha sevgi dolu adımlarla yaklaşmayı deneyin. Sabırlı ve sakin davranışlarınız iş ilişkilerinizde de saygı uyandıracak. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
yaptığınız planları gözden geçirmeden yaşama uygulamayın. Özellikle size verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda tereddütlerinizde haklı çıkmak istemiyorsanız, araştırmanızı biraz daha derinleştirmelisiniz.

03/08/2014
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden farklı sonuçlar çıkararak, beklenmeyen davranışlarından oldukça etkileneceksiniz. Onların sizden sakladıkları bazı sırları olabilir ve sizin farkında olduğunuz şeylerden, kişisel çatışmalar çıkabilir. Güçlü enerjiniz sayesinde bir çok olayı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

17/08/2014
 

r0se

Forum Onuru
Özel üye
13 Mayıs 2016 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Ay Akrep burcuna geldi güçlü olmalısın. Cesaretle işlerin üstüne gidiniz ve başarıyı alınız. Kendinizi de diğerlerini düşündüğünüz kadar düşünmelisiniz. Önce biraz sıkılacak sonra yeniden sükunete kavuşacaksınız. Özellikle dedikodulara dahil olmayınız. Anlaşamadığınız insanlarla bir arada olmanızda şart değil.

Yengeç Burcu Hurriyet Yorumu
Belli aktivitelere katılımcı olmanın, ekip çalışmalarında uyumlu davranmanın, yardımlaşmanın ve sosyalleşmenin faydasını görebileceğiniz günler. Yaşadığınız yeri başkalarıyla paylaşmaktan çekinmeyeceksiniz. Geçmişle bağlantılı kişiler anılarınızı canlandırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılı iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Yengeç Burcu Milliyet Yorumu
Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Yorumu
Bugün kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.

Yengeç Burcu Radikal Yorumu
Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılı iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu Takvim Yorumu
Kartınız Zenginlik... Bugün her alanda az ve öz konuşarak son noktayı koymayı başarıyorsunuz. İlişkileriniz bu sayede güvenilirlik kazanıyor.
 
Top