Yazıcıda Hız Kalite İle Buluştu

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
HP’nin yeni yazıcı ürün ailesi Designjet Z6100, yüksek hızı istikrarlı ve rakipsiz kaliteyle birleştirerek sunuyor. HP Designjet Z6100, özellikle baskı hizmet servis sağlayıcıları için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Maliyetlerini azaltmayı ve verimliliği artırmayı hedefleyen baskı hizmet servis sağlayıcılarının yanı sıra CAD ve GIS profesyonelleri de HP Designjet Z6100 ile aradıkları çözüme kavuşmuş oluyor.

Alanındaki en verimli geniş formatlı yazıcı olan HP Designjet Z6100, baskı servis sağlayıcıları ile CAD ve GIS profesyonellerinin baskı kapasitelerini artırmalarına katkıda bulunurken, çok kaliteli baskılar yapmalarını ve renk tutarlılığı ile çalışmalarını da mümkün kılıyor.

1067 ve 1524 mm.lik modeller halinde üretilen HP Designjet Z6100 ürün ailesi, yeni HP Double Swath Teknolojisi ile güçlendirildi. Ayrıca, Optik Medya İlerletme Algılayıcısı ile kağıt çıkış kontrolü de hiç olmadığı kadar kolaylaştırıldı. Bu algılayıcı ile yazıcı daha yüksek hızda ve görsel kalitesinden ödün vermeden baskı yapabiliyor.

8 mürekkepli HP Designjet Z6100 serisi, solmaya son derece dayanıklı baskılar üretiyor. Lamine kaplamasız 1 yıl, lamine kaplamalı 3 yıl dayanan baskılar, bina içi kullanım söz konusu olduğunda direkt güneş ışığından uzak bir şekilde 200 yıla kadar sararıp solmadan dayanabiliyor.

HP DreamColor Teknolojileri ile donatılan HP Designjet Z6100 serisi, X-rite’ın Eye-One Renk Teknolojisi için geliştirilen dahili spektrometreye de sahip. Dahili spektrometre sayesinde baskı servis sağlayıcıları, her zaman için aynı tutarlılık ve doğrulukla renkli baskılar yapabiliyorlar.

Düz kağıttaki baskı hızı 105,4 metrekare/saat olan HP Designjet Z6100 serisi, 2400x1200 optimize dpi ile baskı kalitesinde çıktı verebiliyor.
 
Top