Yazdan çıkmış cilt!

cemree

=)=)
V.I.P
1283260654_4.jpg



Ne yapmalısın?:confused:

* Cildinde derin yanıklar yoksa ilk aşama olarak yapabileceğin en güzel şey, cildini soymak. Peeling yapabilir, banyo sırasında keselenebilirsin. Böylece ölü derilerden biraz olsun kurtulursun. İşte sana doğal bir peeling…

Limon peeling'i:kik

2 yemek kaşığı dolusu ince rendelenmiş limon kabuğu, 2 yemek kaşığı yulaf unu ve 6 yemek kaşığı dolusu buğday kepeğini iyice karıştır. İçine biraz su ekleyerek lapa haline getir. Bu karışımı cildine dairesel hareketlerle uygula. 2-3 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıka.

* Cildini nemlendirmeyi asla unutmamalısın. Çünkü cildin nem ihtiyacının karşılanması, erken yaşlanmayı önleyen en temel faktörlerden biridir. Tabii dikkat etmen gereken ön önemli nokta, cildi düzenli şekilde ve doğru ürünlerle nemlendirmek!

* Haftada bir cildine maske uygulayarak daha canlı bir cilde kavuşabilirsin.

* Bacakların ve kalça kısmın için sıcak suyla duş yapmaya başla. Son bir ya da iki dakika boyunca soğuk su tut. Bu hareket bağ dokularının güçlenmesini sağlayacak.

* Eğer cildinde hassaslaşma, lekelenme, cilt kuruluğu, güneşle gelişen varis ve egzama gibi sorunlar varsa, mutlaka uzman bir doktora danış. ;;)
 
Top