yazari belli olmayan siirler

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Selam

Aslinda bu bir itiraf degil gercekler, Tek bu cerezforum degil bütün forumlar aynidir Begendigin seyi paylasirsin Herkesin okunmasini istersin Ve cok begenilen yazilar olsun siirler olsun yada programlar olsun v.s bir program kendine aitse siir kendine aitse altina ismini yazarsin .. not dusersin bu siir benden izinsiz alinip eklenmesin diye ozaman kimse alip eklemez ...Siirin altinda yazari yoksa Bizim sucumuz mu yada siir altina kafadan uydurma yazarmi ekliyecegiz .. Gel gelelim gelen özel mesajlara Bu benim siirim neden izinsiz ekledin gibi yazilan yazilar Ya Arkdaslar Gurur duymalisinizki sizlerin yazdigi siirler begeniliyor heryerde paylasilip okunuyor ...
.

Not : Dildöken Size ait hangi siirlr ise Isimlerini Sevgili adminimiz YORUMSUZ ,a Iletin o aninda silecektir

sikayet istek ve sorunlar diye bir bölum var oraya bildirin Tesekkür
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ben bu konuyu adı geçen kişiye ilettim ancak, espri olsun diye söylediğini iletti bana. Konuyu da tam anlayamadım. Doğrusu birbirinizi tanıdığınızı düşündüm ve o yüzden konu üzerinde durmadım.
 

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
Sanırım bu karmaşalık şiirlerin, kendi şiirleriniz bölümüne eklenmesinden kaynaklanıyor. Konunun ana başlığı kendi şiirleriniz olunca okurlar direk şiirin ekleyen kişiye ait olduğunu sanıyorlar ki haklılar da aslında. Bu yüzden titiz davranmak gerekiyor.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Hayir Circirböcegi orayada baktim orda baskasina ait bir siir yok kendi siirleerin kisminda..Cunku ben baskasina ait bir siir olsun yazi olsun asla demem bu bana ait diye .Bana ait olmayan birseye sahiplenmek bizde yoktur.
Bu direk ondan izin almadan onun siirlerini neden ekledigimi soruyor Ama yukarida belirttigim gibi altinda yazari yoksa biz ne yapalim ??Sadece cok üzgünüm Olan olmus yapacagim birsey yok.. Siirlerinin yayinlanmasindan kim rahatsiz oluyorsa Siirlere bakacak Bu siirler bana ait diye bir yazi yazicak isterse forumdan kaldirilir istemesse kalabilir artik o kendi fikri ben sadece saygi duyarim

Sevgiler
 
Top