• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

Yardım ihtiyacım var

Arkadaşlar benim bilgisayara bir şeyler oldu ama ne olduğunu tam plarak bilmiyorum.
Örneğin:
-Başlat menüsünden Ara yı tıklıyorum ama arama yaptırcağım dosya isimlerinin yazıldığı kısımlar yok.
- media palyer kurulu olduğu halde açmıyor.
-explorer her sayfayı tam oalarak açmıyor.
-msn den email sayfama giremiyorum.Explorerden de giremiyorum.bu nyüzden farklı browswer kullanmaya başladım
ne yapmam gerekk

Hocam sizinki ilginç olmuş gerçekten. Daha önce herhangi bir vürüs programı kullanmıyordum. Bir çeşit virüs (şu an adını tam hatırlamıyorum) tüm exe dosyalarıma bulaşmış. Tabii virüs programı ile tarama yapınca temizlemek mümkün olmadığından tümünü silip pc ye format atmak durumunda kaldım.

Eğer son dönemlerde antivirüs probramı çalıştırmış ve bu tarz bir virüs birkaç exe ye bulaştıktan sonra temizlik yapmışsanız bu tür bir sorun yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum. Artı buna bir trojan da neden olabilir. Birkaç değişik trojan temizleme programı ile deneme yapınız. Çünkü birinin silebildiğini bir diğeri silmeyebiliyor.

Eğer çözüme ulaşabilirseniz çözüm yolunu burda açıklarsanız aynı problemi yaşama durumunda kalan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Vakit bulduğumda ben de araştırma yapacağım.

Ek olarak sistem geri yüklemeyi de bir deneyin.

Evet ya gerçekten çok ilginç bir durum.Sistem geri yüklemeyi denedim ama çalışmadı yani dondu kaldı. Çözüm olarak ne yapailirim bilmiyorum .Bu gidişle bende format tamak zorunda kalacağım herhalde.Format atmadan bir çözüm bulabilirmiyim diye foruma açtım konuyu.belki benzer durum başkalarınında başına gelmiştir diye.

Girayhan

Senin Bilgisayarina vurus bulasmis ayni olayi ben de yasadim

Ve düzeltmek icin sabahlamistim :9

C sistem 32 ye vurus bulasinca bunlar yasaniyor benim yaptigim yöntem önce vuruslari arayip sildim sonradan tekrardan herseyi yeniden yükledim yukledim

emaile gelince bir haftadir Msn de sorun var

Evet malesef .. sunuda hepimiz bilmeliyizki senede 1 kez olsun format atmamiz gerekiyor ama bizlr sadece pc miz iyice calismiyorum deyince bu isi yapiyoz

Geri