Yardım Edin Ne Olacak Benim Bu Halim

Bu gece inanırmısınız hiç uyumadım akşamdan beri 2 film ayrıca kurtlar vadisi aklıma geldi 18 bölüm seyrettim hala uykum yok ne olacak benim bu halim lanet olsun içimdeki film dizi sevgisine

Önerilere açığım arakdaşlar psikolağa gidip para vermektense cerezbankan nakit çalışırım elimde olduğu kadarıyla idare edin lütfen yardım pls.
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Bende uykum yok derim ama yatınca uykun geliyor
Etkili olur belki, birde uykunu kaçıracak birşey düşünmemeye çalış :)

cebur abi uykusuzluk hiç iyi değil düşünme bence, doktorlar bas bas bağırıyor, uykusuzluk insanı psikolojik olarak bile etkiliyor diye.
 
ya benim artık ruhuma işlemiş durumda film izlemeden duramıyorum yemek bile aklıma gelmezken film ve sigara herşeyin ilacı gibi gözüküyor ki bu durumda bölüm başı bir dal içtiğimi düşünürsek part sayısının artması artı mola verdiğim süreler cay demlediğim dakika derken ben ölüyorum elvada arkadaşlar ben efsaniyimi seyredenler varmı aranızda bende efsane olacağım
 

Suskun

V.I.P
V.I.P
Merhaba...
Hepimizin belli zamanlarda oluşan eyilimleri var.Önemli olan bu eyilimlerle yaşamımızı birkaç şeye bağımlı hale getirmemek.Çünkü sosyal bir yaşam içindeyiz ihtiyaçlarımız ve bizlerden beklentileri olan yakınlarımız var.
Televizyon ve bilgisayar dünyası bizi sosyalleşmekten çıkardı.Şunu bilmeliyizki hayat o seyrettiğimiz filmler değil ve sanal dünyada internet açıkken var,İnterneti kapatınca yanlızssın tek başınasın.İnsanın ruhsal yaşamını dolduran ailesidir sosyalliğidir.Kalabalık olması gerekmiyor üç beş kişi olması yeterli, yeterki sohbet olsun paylaşım olsun.

Son sözüm ...
Mezarı bile mezarın yanına kazıyorlar ki içine konulan meftanın birbirine şefaati dokunsun .Herşey güzel ama sınırlı ve yaşamımızı olumlu etkilerse güzel.
Sevgiyle.

Suskun​
 
Top