Yaprak Sanatı ve Gökyüzünü Birleştiren Sanatçı..

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Değişik objelerle oluşturduğu sanat çalışmalarını instagram hesabı üzerinden yayınlayan Kanat Nurtazin'in bu eserleri sınırları zorluyor. Yaprak sanatına da çarpıcı örnekler veren sanatçı oyduğu yapraklarla ilginç birleşimler oluştururken gökyüzünün dinginliği ile beyin açıyor.

Kestiği kağıt ve oyduğu yapraklarla oluşturduğu karakterleri, mimari yapılara ve gökyüzüne tutarak elde ettiği bu yaratıcı çalışmalar; gökyüzü renkleri ve değişik objelerle mizahi birleşimler de oluşturuyor. Özellikle karakterlerin tamamladığı mimari yapılar ile sivri zekasını ön plana çıkartan sanatçı Kanat‘ın özgürlüğü anımsatan çalışmaları oldukça fazla.


63669


63670


63672


63673


63674


63676


63677


63679


63681


63682
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bir de yaprakları kahve ile buluşturan sanatçı var. Konunun devamı niteliğinde. :)

Kahveye aşık Endonezyalı bir sanatçı, Ghidaq al-Nizar, kahve aşkını yeni bir boyuta çıkarıyor ve o yumuşacık içimli sabah kahvelerini yapraklar üzerinde bir tabloya dönüştürüyor. Daha önce farklı alanlar üzerinde de çalışmalar yapan al-Nizar, kendine en yakın nesneyi kurumuş yapraklar olarak görmüş.

Ardından başlamış çizimlerini o minik yaprakların üzerine aktarmaya, bir kahve sanatı oluşturmaya. İnsanı mutlu eden, taze kavrulmuş kahve kokan o enfes galeriye davetlisiniz.


Kahveler_Yapraklar_05.jpg


Kahveler_Yapraklar_04.jpg


Kahveler_Yapraklar_03.jpg


Kahveler_Yapraklar_02.jpg


Kahveler_Yapraklar_01.jpg


Kahveler_Yapraklar_07.jpg


Kahveler_Yapraklar_06.jpg
 
Top