Yandex Moskova Ofisinden Görüntüler

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Google geçtiğimiz yıl ofis görüntüleri ile epeyce konuşulmuştu. Doğrusu rahatlık ve çalışma prensibi açısından çalışanların motivasyonunun ne kadar önemsendiğini de o görüntülerle anlamıştık.

Gelecekte Google'ın en büyük rakibi olacağı söylenene ve İstanbul'da da ofis açan Yandex'in de ofis görüntüleri yayınlandı. Bakalım Yandex ofisinde neler var...

* * * * * * * * *​

Rusya'nın en büyük arama motoru olan ve dünya pazarına girerek hızla büyüyen Yandex'in Moskova ofisi, Atatürk resmi, Galatasaray bayrağı, masalarda Türk kahveleri derken İstanbul ofisini aratmıyor. Birbirinden renkli görüntüler ile Yandex'in Moskova ofisi karşınızda:

yandex.jpg


20 yıl önce Rusya'da kurulan ve şu an Türkiye, Ukrayna, Kazakistan ve Beyaz Rusya başta olmak üzere Asya ve Avrupa'da faaliyet gösteren Yandex, dünyanın en büyük arama motorlarından biri.

Duvarlarında Atatürk resmi olan Moskova ofisi ile Türkiye'ye verdikleri önemi gösteren Yandex çalışanları aynı zamanda Türkçe de öğrenerek Türkiye piyasasına daha yakın durmaya çalışıyor. Görseldeki Atatürk resminin yanında yer alan yazıda ise "Don't blur it" yani "Bu resmi bulanıklaştırma" yazıyor.

Moskova ofisinden birkaç görüntü daha...


yandex-ofis.jpg


OFSJEkm.jpg
 
Top