Yakışıklı, zeki, kaslı, dindoş ve bekar erkek

evet efendim...

tarık akan, polat alemdar yakışıklılıkların birleşimi kadar yakışklı, einstein kadar zeki ve cem yılmaz, şahan gökbakar, kemal sunal kadar espritüel ve komik, fethullah gülen kadar dindar ve müzmin bir bekar erkektir.

gerçekten linkleri notfound yapan yüce allah'a binlerce kez şükretmesi gereklidir kendine böyle özellikleri nasip ettiği için. ben de şükrediyorum arkadaşlar 25 yaşındayım ve bekarım, uzun boyluyum, kaslıyım(adonis), zenginim hamdolsun allah gönderiyor, zekiyim çoğu kişiyi ayakta fofeynkliyorum, bekarım daha ahlaklı bir hatuna denk gelmedim şu kısa ömrümde.
yani bayan arkadaşlar msn falan varsa atabilirsiniz. bakın ben bile yalnız kalabiliyorum, bunun üzerine konuşabiliriz.

bayanlar siz gerçekten bir serserinin peşinden giderek kendinizi tüm kalbinizle teslim etmişsiniz hemde hiç haketmeyen bir şerefsize. sizin gibi çok güzel yazılar yazan, gerçekten dürüst, samimi, içten ve zeki kızlar inanın bunları haketmiyor. bu masumiyet ve güzelliğinizi üzülerek geçiremezsiniz buna izin vermem!
haketmeyen insanların peşinden gitmeyin yaaaa.

Uzman Dindariyatrist
M.Çiçek Pasajı
( ilkokulda matematik öğretmenimin de adı da çiçek pasajıydı da)
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Pardon bir şey soracağım ..Abazamısın..Bu tarz konuşmalar daha çok o tür kişilerde hanımları etkilemek için kullanılan konuşmalarda:D


Forumdaki hanımlardan özür diliyorum ..
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Bence Ahlaklı bi hatuna denk gelememenizin nedenini kendinizde aramanız daha yararlı olacaktır :)
Belkide onlar aradıklarını sizde bulamadığından denk düşmemişsinizdir :D
 
Top