Xiaomi Mi 10S Dev Ekranıyla Geliyor

Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonlar için global lansmanın ne zaman düzenleneceği açıklandı. Paylaşılan bilgilere göre 27 Mart tarihinde Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro telefonlarıyla karşı karşıya kalacağız.

Xiaomi Mi 10S


Her iki akıllı telefon modelinin de global versiyonlarının duyurulmasının hemen sonrasında sürpriz bir modelin daha ortaya çıkarılacağı belirtildi. İddialara göre bu modellere ek olarak gelecek olan bir diğer model Xiaomi Mi 10S akıllı telefonları olacak.

Xiaomi Mi 10S 7.1 inçlik ekranla gelebilir
Weibo üzerinden paylaşılan bilgilere göre yeni seri akıllı telefonlarda 1440 X 3120 piksel çözünürlük değeri sunulacak. Bu değerle beraber ekran boyutu ise 7.1 inç olacak. Oldukça geniş bir ekranla gelecek olan yeni serinin işlemciler kısmında ise Snapdragon 865 Plus serisi işlemcilerle beraber gelmesi bekleniyor.

Sadece bu değerler bile telefonun amiral gemisi serisi olacağı ve aslında bakarsanız iddialı bir model olarak geleceğini doğrulamakta. Özellikle ekran kısmında fark yaratacak olan modelin, kamera özelliklerinin neler olacağı kısmında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Muhtemelen Xiaomi Mi 10 serisinde kullanılan kameraların bu modelde de yer aldığını göreceğiz. Ekran yenileme hızı ve diğer teknik detaylar için ise 27 Mart tarihinde düzenlenecek olan tanıtımı beklemek gerekecek. Beklentiler doğru çıkacak olursa, yılın ikinci yarısında iddialı bir telefon daga görmüş olacağız.
 
Top